Blir du 21 millioner bitcoins (BTC) rik, egentlig?

Fredrick Awino
30.04.2022
214 Visninger

Bitcoin i dag opptar hodet til så mange, enten de er interessert i å gjøre noe med krypto eller bare har informasjon om dem for deres skyld. Nye mennesker som går inn i handel med kryptovaluta vurderer først bitcoin og håper å få milliarder av det. Som alle andre som går inn, håper en person som begir seg ut i bitcoin-investeringer i dag å stige til ligaen av dollarmilliardærer som Warren Buffet, Elon Musk, Jeff Bezos – du kan navngi dem på…

På et tidspunkt føler du bare trangen til å begynne å handle med bitcoin fordi det er så mye positiv informasjon som berømmer hvor mange tjente formuer på det. Jeg antar at så mange som meg selv har lurt på hvorfor de ennå ikke er dollarmilliardærer, men bitcoin er der ute og gjør folk rikere annenhver dag. Ingen bekymringer lar vite hvordan du er over 21 millioner bitcoins rik.

På vei til bitcoin-rikdom

Uten å være fancy og frekk, er grunnen til at noen kan føle seg lokket til å investere i krypto behovet for å tjene penger, store penger. De sosiale mediene og mainstream-mediene er fulle av krydret informasjon om hvordan bitcoin har skapt milliardærer over natten. Ærlig talt, jeg vil ikke nøle et sekund med å tjene slike milliarder og muligens overta ledere på Bloomberg Billionaires Index . Ja, drømmen kan være ekte og veldig gyldig.

Tidlige bitcoin-investorer inkludert Tyler Winklevoss, Michael Saylor, Matthew Roszak og mange flere handlet seg til milliardærer. I dag, cryptos rikeste person, Changpeng Zhao smiler hele veien til topplisten fra å ta risikoen og høste belønninger. Så, alle som tenker på å gjøre det stort i kryptoinvesteringen, banen er allerede godt slått av de som kom før.

Allerede nå er informasjon tilgjengelig for alle som bryr seg om å vite at investering i bitcoin er åpen. På samme måte, uansett hva den rikeste bitcoin i verden gjør med den, kan du også gjøre. Se her, når Changpeng Zhao bestemmer seg for å konvertere sin bitcoin til en annen krypto eller avhender til andre eiendeler, kan du like godt gjøre det. Milliardærtankegangen er åpen og gratis for alle.

Det er mulig om ikke klart og reelt at folk kan tjene millioner av dollar på bitcoin-investeringer. Men husk at noen uheldige mennesker også taper vanvittige summer i bitcoin-investeringene. Bare for minnene, menneskene som investerte i den japansk-baserte kryptovalutabørsen, Mt. Gox, tapte mye penger. Så mens du lengter etter å komme deg til milliardærlisten, spill smarte økonomiske spill tvers igjennom.

Hvor mye bitcoins kan du eie?

Reisen til bitcoin-rikdom defineres best som bitter-søt. På den ene siden vil du tjene formuer, men miste alt i neste øyeblikk. Det er ikke mye forskjell mellom handel med bitcoin og enhver annen gambling. Ja, du kan alltid stille inn monitorer og målinger på kryptobørsen for å unngå tap. Men ting kan noen ganger gå galt.

Du har alltid en sjanse til å samle så mange bitcoins som risikoviljen din tillater . For øyeblikket er alle tilgjengelige bitcoins åpne for alle da det ikke er noen lovlig grense for det. Hva betyr det da? Enkelt, du kan bli rik på millioner av bitcoins hvis det å risikere mer er noe for deg. Noen ganger kan landet ditt pålegge deg en kunstig grense, for gud vet hvorfor. Uten slike grenser som kryptoskapere hadde søkt å unngå, har du frie hender til å investere så mye som mulig i bitcoins.

Hvorfor du ikke kan eie opptil 21 millioner bitcoins

Som en voksende eller begynnende bitcoin-investor forventes det at ambisjonen er å nå toppen. Det ville vært en stor prestasjon når du vokser gjennom stigen med bitcoin-investeringer til toppen. Kanskje du kjenner en eller to personer som flittig fulgte ordentlige kanaler og gjorde det stort, det er inspirerende.

Så ambisiøs og fremtidsrettet som du er med din bitcoin-investering, er det dessverre en grense for hvor mye du kan eie. Husk at for øyeblikket er det kryptovalutautvinning som er den eneste måten de digitale valutaene blir til. Så du har ingen annen måte å eie mer bitcoin enn å vente til gruvearbeiderne gjør dem tilgjengelige slik at børsene lar investorer få tilgang til dem.

Så teknisk sett kan ikke din rene spenning til å samle mange bitcoins ignorere realiteten at mindreårige valutaer bestemmer tilgjengeligheten. I motsetning til papir- eller metallpenger som preges og trykkes av forskjellige institusjoner avhengig av etterspørsel, er gruvedrift av kryptovaluta en ekstremt vanskelig prosess. For å gjøre en kryptovaluta tilgjengelig, må de mindreårige klø seg i hodet, sette opp en kompleks blokkjede og løse ut av denne verden matematikk.

Så mange Bitcoins bør du eie:

Halvering av bitcoins

Bitcoins er ikke dine vanlige valutaer som sentralbanken eller myndighetene lett påvirker tilgjengeligheten. Utviklerne av bitcoin var veldig bevisste og spesielle i sin innovasjon fra første stund. Bitcoin var ikke ment å være en investering som noen av aksjene som er notert på børsene. I stedet var det ment å gjøre det enkelt for folk å kjøpe varer, spesielt på nett. Kort sagt, bitcoin-utviklere hadde ikke planene dine om å samle valutaen som en investering øverst i hodet.

hva er bitcoin halvering ? Navnet kan lure noen til å tro at det handler om å dele bitcoin i to…aah. Unnskyld. Så dette er poenget – utviklerne ønsket å regulere hvor mye av valutaen som maksimalt kan gjøres tilgjengelig. Begrunnelsen for å begrense bitcoin i omløp kan være kjent for bare utviklerne.

Bitcoin-halvering er når mengden av valutasirkulasjonen halveres. Det betyr at belønningen for eventuell ny gruvedrift opphører. Effekten av dette opphøret i å produsere nye bitcoins med spesifiserte intervaller skaper en kunstig mangel på det. I tilfelle valutaen opprettholder høy etterspørsel eller til og med opplever økt etterspørsel i markedene, vil prisene stige på slike tidspunkter.

Bitcoin forventes å tippe på 21 millioner bitcoins. Kort sagt, det høyeste antallet bitcoins som vil være tilgjengelig i henhold til planen for øyeblikket er 21 millioner. Dette betyr at ingen kanskje kan vokse bitcoin-porteføljen hans utover det som er tilgjengelig i markedet.

I utgangspunktet består bitcoin blockchain av flere datamaskiner med personer bak seg som bekrefter en transaksjon. Når la oss si at en transaksjon blir initiert på blokkjeden, løser personer med tilgang til blokkjeden komplekse beregninger som de blir sett på for sitt arbeid ved å bruke valutaen. Så ved halvering av bitcoin, blir belønningene som noder (datamaskiner som kan autentisere transaksjoner) får halvert. Les mer om bitcoin-halvering her.

Vil du være over 21 millioner bitcoins rik?

Så mye som alle har like sjanser til å investere i bitcoin og vokse med det. Det er bare så mye du kan tjene på å engasjere deg i bitcoin-sfærene. For eksempel kan du utvide kryptovalutaen din ettersom mulighetene tillater det, forutsatt at du har god tid til å selge-kjøp-dynamikk.

Ja, du har en sjanse til å bli et par bitcoins rik. Dette er de flestes drømmer om å skalere høyder til rikdom. Men den dårlige nyheten er at bitcoin er begrenset til 21 millioner. Så du er kanskje ikke logisk sett i stand til å eie opptil 21 millioner bitcoins alene.

Forfatter Fredrick Awino