Hvorfor investere i kryptovaluta?

Fredrick Awino
24.04.2022
297 Visninger

Kryptovalutainvesteringer er en relativt ny grense i pengemarkedene. Millennials og teknologinerder har vært i frontlinjen for å forsterke digitale valutaer. De har kanskje ikke så mye informasjon om dem, men de vekker interesser blant befolkningen.

Penge- og investeringsjagere vil alltid gi oppmerksomhet til kryptovaluta. I motsetning til de tradisjonelle pengene som først og fremst fungerer som en utveksling for verdi, er kryptovalutaer et verdilager. Som en verdibutikk kan krypto handles som aksjer, og folk som investerer intelligent i dem henter inn mye inntekt fra det.

Hva du trenger å gjøre nå før du investerer i kryptovaluta

Det er denne euforien om å investere i kryptovaluta. Så mange mennesker jager oppriktig og ærlig etter de millioner av fortjeneste som krypto lover å tilby. Bare for ikke å misforstå, tjener folk vanvittige marginer der ute på investeringene sine i krypto. Men før du tar det uskyldige trekket, gi beskjed til englene og djevlene i spillet. selvfølgelig vil de andre komme med på investeringsreisen

Vit følgende om krypto før du investerer i krypto

1. Kryptovaluta er svært volatil

Som kjent for mange avhenger handel med kryptovaluta av kreftene til tilbud og etterspørsel. Alle kryptovalutaer har en fastsatt grense for mynting. Disse angitte grensene kan sees i Bitcoin-halvering. Etterspørselen deres fortsetter imidlertid å vokse. Disse faktorene påvirker i stor grad deres verdi i markedet.

I ethvert vanlig år opplever enhver kryptovaluta en rekke stigninger og fall i verdi. Faktisk, på bare en enkelt dag, kan en kryptovaluta oppleve et fall og stige til og med sekund eller minutt. Ikke rart, tradere i kryptovaluta vil holde datamaskinene sine på for å overvåke grafene hver gang. Et sekund kan gi deg utrolig høy margin eller kan se millionene dine gå i vasken.

Ditt valg om å investere i krypto må derfor reflektere om personlig risiko for ustabiliteten er din greie. Det er en individuell beslutning som må være godt informert. Du investerer og stopper ikke ved det – det er mye mer arbeid å gjøre for å overvåke trender i ytelsen til kryptoinvesteringen din.

Du må være forsiktig nok til å vite når det er på tide å selge eller kjøpe krypto. Riktig timing for respons på kryptoprisustabilitet vil gi deg store marginer, men å gjøre det på feil måte kan bare kaste deg ned i dypene av økonomisk ebbe.

2. Så mange ukjente om kryptovaluta

Ikke så mye informasjon er allerede tilgjengelig om kryptovaluta for øyeblikket. Selv de som gjorde tidlige investeringer i Bitcoins visste ikke mye om det, men likevel tok de en risiko. Så mye informasjon kommer bare opp og folk prøver å gjøre hode og hale ut av behovet for å omfavne bruken av kryptovalutaer til å gjøre nytt liv. Det er mange spekulasjoner, sannheter, usannheter og halvsannheter er over hele luften.

Når du har tatt en beslutning om å investere i kryptovaluta, begynner det virkelige arbeidet. Du har ikke råd til å bare lene deg tilbake og være lat og håpe at overskuddet bare vil flyte. Aldri. Du må fortsette å lese trender, være klar over det nye som skjer i kryptonyhetene hver dag.

Husk at en politisk eller økonomisk avgjørelse tatt et sted i verden vil påvirke verdien av kryptoen din, noen ganger over en veldig lang periode. Husk at ingen lokale myndigheter regulerer ytelsen til kryptografen din, så du er i utgangspunktet en direkte del av de globale finansielle aktørene. Uansett hva som påvirker Russland eller Ukraina vil for eksempel smitte over kryptoinvesteringen din i løpet av sekunder.

3. Risiko for svindel med høy effekt

Kryptovalutaer handles på en blokkjede som betyr at man bare trenger å knekke inn i den kjeden og begå svindel. Så mye som kryptoteknologi og hele dens byggestein blir hyllet som vår tids største FinTech, de samme hjernene som skaper den kan infiltrere den ondsinnet. Akkurat som da datamaskiner kom og programvareutvikling begynte å ta form, gikk noen rundt og begynte å investere i spamware og virus. Det er sprøtt å forestille seg dette, men hvorfor tror du det er helt umulig?

I tilfelle svindlere trenger inn i blokkjedeteknologien selv for et sekund, kan tapene bli enorme. Allerede har Bitcoin hatt tilfeller der investorer tapte penger for millioner av dollar. Så det å bestemme seg for å bruke krypto som en vei til økonomisk frihet er kanskje ikke garantert ennå.

4. Kryptohandel er et gamble

Handel med kryptovaluta er et typisk spill uten spesifikke anslåtte inntekter. Alt du gjør som investor er å satse pengene dine, justere noen få beregninger på handelsbrettet og fortsette å se på hvordan ulike ting utspiller seg. På en god dag når stjernene stemmer i din favør, strømmer fortjenesten inn fra kryptoinvesteringene dine. På en dårlig dag når kryptoen tar et konsekvent dykk, må du gråte deg ut av banken – beklager, men det er bare det.

Å investere i kryptovaluta utsetter deg for risikoer på internasjonalt nivå. Og husk, jo bredere risikoen er, jo større er sjansene for store tap eller stor avkastning. Som investor i krypto er du ikke bedre enn en som satser eller spiller cassino. Det er bare det at gamblingen din ser litt annerledes ut.

Investering i kryptovaluta

Investeringen i kryptovaluta , akkurat som enhver annen investering, er ment å generere investorfortjeneste. Det er fortjenestemarginene som tiltrekker folk til å risikere stort, for motivasjonen er alltid å risikere stort og tjene stort.

Fordi kryptovalutaene ikke er regulert av noen fiat-byråer som myndigheter eller bankinstitusjoner, er verdien deres der ute for tradere å avgjøre. Verdien av kryptovaluta er kun avhengig av hva folk er villige til å betale for dem til enhver tid.

Måter å tjene penger på investering i kryptovaluta

Folk får interesse for å investere i kryptovaluta og vil ikke være trege med å sette pengene sine på det når de er overbevist om lønnsomheten. Selvfølgelig er det her vi kommer inn for å gi den sårt tiltrengte ekstra informasjonen som gjør en sak for å investere i krypto. Som en baseline er det veldig nødvendig å unngå å bli motivert til å prøve å investere i krypto kun for pengedelen av det. Det er greit å ta seg tid og lære det viktigste først.

Den første motivasjonen for å lage kryptovaluta , nærmere bestemt bitcoin, var å være en erstatning for tradisjonelle penger. Det betyr at krypto skal kunne gjøre alt tradisjonelle papir- og metallpenger kan gjøre som å kjøpe kaffe, betale husleie, sende gaver osv. Imidlertid, skuffende nok, har krypto i stor grad blitt omfavnet som en investering.

Bruk av kryptovaluta i dag

Kryptovalutaer i dag trekker sin økende popularitet til investeringsmulighetene i dem. Faktisk trodde skaperne av kryptovalutaer i sin egen tenkning at kryptoen kunne erstatte tradisjonelle valutaer, teknisk kjent som fiat-valuta. Den eneste nye funksjonen kryptoen skulle gjøre er å overvinne barrierer for å bli regulert av et sentralt byrå som regjeringer eller sentralbanker. Dette første målet har imidlertid ikke blitt nådd i vesentlig grad.

Investering i kryptovaluta er den mest kjente bruken. Imidlertid fortsetter land og virksomheter sakte å omfavne den som enhver annen valuta. Et eksempel på hvor krypto har slått rot som enhver annen valuta er i El Salvador. Landet aksepterer og anerkjenner nå Bitcoin som en valuta i sin økonomi. Store forhandlere globalt aksepterer også fortsatt bruk av kryptovaluta som betalingsmiddel. Et eksempel på slike selskaper inkluderer Whole Foods, Nordstrom, Etsy, Expedia og PayPal.

 

Forfatter Fredrick Awino