CRO – alt du trenger å vite

Ludvig
16.01.2023
227 Visninger

På kryptobørser får du muligheten til å investere i kryptovaluta. Men det har også blitt mer og mer vanlig for disse kryptobørsene å utvikle sin egen kryptovaluta. Kryptobørsen Crypto.com har gjort det. Mange kaller denne kryptovalutaen for Crypto.com coin, men dens rettmessige navn er CRO.

CRO er en kryptovaluta som mange investorer har fått opp øynene for. Hvorfor det har blitt slik, er noe av det vi skal ta en nærmere titt på i denne artikkelen. I tillegg til det skal vi også gi deg en liten innføring i CRO og kursen. Vi skal også fortelle deg hvordan du går frem for å investere i denne kryptovalutaen, samt finne ut hvor vidt CRO er en god investering eller ikke.

 

Hva er Crypto.com og CRO?

CRO er en token som kan brukes på kryptobørsen Crypto.com. Crypto.com er en kryptobørs hvor du får muligheten til å handle med og veksle mellom forskjellige kryptovalutaer. Du kan også «stake» kryptovaluta, og på den måten tjene rentebelønninger.

Utviklerne bak Crypto.com har et spesifikt mål, og det er at handel med kryptovaluta, samt veksling mellom kryptovaluta og vanlig fiat valuta skal bli både enklere og raskere. Hvis du personlig ønsker mer kontroll over din personlige økonomi, så mener de at krypto er et viktig verktøy i forbindelse med dette.

Crypto.com ble lansert i 2016, noe som betyr at det bare har gått 6 år siden denne reisen startet. På disse 6 årene har de klart å skaffe seg en kundegruppe som består av ca. 10 millioner. Deres mål er å vokse slik at de på sikt kan kalle seg markedsledende innenfor sitt felt.

Crypto.com jobber hver eneste dag for å kunne tilby kundene sine muligheten til å gjennomføre transaksjoner som er både sikre, sømløse og ikke minst kostnadseffektive! Ifølge utviklerne av Crypto.com selv, så er Crypto.com børsen med verdens raskeste vekst.

CRO har fått nytt navn

Siden utviklingen av CRO var et faktum, så har børsens kryptovaluta gått under dette navnet. Men for ikke så lenge siden fikk CRO et nytt navn. Dette mener vi er viktig å nevne, for å unngå at det oppstår noen misforståelser.

I denne artikkelen har vi benyttet, og kommer til å benytte betegnelsen CRO, men hvis du har kommet over en annen artikkel eller lignende om en kryptovaluta ved navn Cronos, så er det samme kryptovaluta det er snakk om.

CRO har altså fått et nytt navn, og det er Cronos. Men det vil nok ta litt tid før det nye navnet implementeres over alt, så det kan godt hende at flere aktører vil benytte CRO i en lengre periode fremover likevel.

CRO kurs

Nå skal vi snakke litt om CRO kurs. De fleste kryptovalutaer er kjent for kraftige prissvingninger, så at det også er tilfellet i forbindelse med CRO kommer ikke som noen overraskelse.

Det er imidlertid ikke slik at CRO kursen svinger uten grunn. Derfor er det viktig at man husker på at det er en rekke faktorer som spiller inn på dette området, for eksempel tilbud og etterspørsel, samt mining. Mining handler om hvor mange mynter som er tilgjengelig.

Tilbud og etterspørsel henger ofte sammen med hvordan kryptovaluta omtales i media og av andre. Men det generelle kryptomarkedet har også mye å si i forbindelse med CRO kursen. Det vil si at det ikke er de mest stabile faktorene som avgjør hvordan CRO kursen utvikler seg.

Hvis du skulle investert i CRO i skrivende stund, så ville det kostet deg 1,37 kroner per coin/mynt. Det er et resultat av at siste oppføring av CRO kursen består av en prisstigning på 4,32 %.

Er CRO en god investering?

Når det gjelder hvor vidt CRO er en god investering eller ikke, så er det viktig å ha i bakhodet at det er en kryptovaluta. Kryptovalutaer generelt er forbundet med høy risiko på grunn av volatiliteten som fører til at kursen øker og synker rett som det er. Det kan for eksempel dreie seg om et fall på flere prosent – og man får ingen forvarsel.

Så dersom du skal investere i CRO, er du ikke bare nødt til å være innforstått med at det er slik det er. I tillegg må du akseptere det. Hvis du ikke er i stand til det, så er det ikke sikkert at CRO er en god investering for deg. I hvert fall ikke hvis du er på jakt etter noe som gir avkastning på lang sikt.

Men til tross for at CRO har høy volatilitet, så er det ikke bare volatiliten som styrer. CRO er en kryptovaluta som har hatt en total økning på 821 prosent siden 2018. Hvis det fortsetter slik og man har flaksen på sin side, så kan CRO være en god investering.

Det er også mange som har et lite skråblikk til kryptobørsen som står bak denne kryptovalutaen når de tar stilling til hvor vidt de vil investere eller ikke. Crypto.com har hevdet seg som en av markedets største kryptobørser, og for mange er dette nok til at de lar seg overvise til å gi Crypto.com og CRO en real sjanse. Få flere kjøpstips innenfor kryptovaluta her.

Slik investerer du i CRO

Er du en av dem som kan tenke deg å gi Crypto.com og CRO en real sjanse? Det kan du selvsagt gjøre, for det er virkelig ingenting som stopper deg fra å gjøre det.

Nedenfor vil du finne en liten guide som tar deg gjennom prosessen med å investere i CRO. Så fremt du følger denne guiden, så kan vi garantere at denne prosessen ikke kommer til å ta noe mer enn et par minutter.

  1. Finn noen handelsplattformer hvor CRO er et mulig investeringsobjekt. Sammenlign handelsplattformene og finn plattformen som fungerer best for deg. Fort gjort å gå for den første og den beste, men dette fraråder vi, for du kan tape både tid og penger på det.
  2. Opprett en konto på valgt handelsplattform og verifiser deg.
  3. Gjør et innskudd til kontoen din. Noen handelsplattformer opererer med et minimumskrav, men i de fleste tilfeller er det du som bestemmer hvor mye du skal sette inn på kontoen din.
  4. Finn CRO i utvalget til handelsplattformen og kjøp CRO!
Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!