Hvilke trading-markeder tilbyr eToro?

Ludvig
21.05.2022
233 Visninger
investeringsalternativer etoro

Selv om eToro gjerne omtales som en kryptobørs, kan trading-plattformen brukes til trading på langt flere markeder enn bare kryptovaluta. Det finnes en rekke spennende markeder med investeringsmuligheter, og du kan fritt velge hvor du helst vil investere pengene dine. Les også: hvordan du blir flink til å trade.

La oss se nærmere på hva slags markeder som er åpne for trading hos den populære plattformen, og finn ut hva som passer best for deg!

De mest populære markedene tilbys hos eToro

Hos eToro kan du enkelt få oversikt over og administrere investeringene dine i én enkelt portefølje. Dette gjør plattformen veldig brukervennlig, enten du vil drive med trading på ett eller flere markeder.

Foruten kryptovaluta, tilbyr eToro markeder som råvarer, EFT-er, indekser og aksjer. Her får du en liten presentasjon av de mest populære markedene, slik at du får en idé om hva de går ut på.

Kryptovaluta

Hos eToro kan du kjøpe kryptovaluta, og det finnes et stort utvalg å velge blant. Du finner blant annet Bitcoin, Litecoin og Ethereum i sortimentet.

Gjennom eToro Crypto får du en fullverdig kryptoløsning, noe som inkluderer både en digital lommebok for oppbevaring av krypto og en oversiktlig trading-plattform. Børsen er brukervennlig, og du kan enkelt følge med på kursene.

[etoro]

Aksjer

eToro tilbyr også enkel trading innen aksjer. Her kan du investere i aksjer tilhørende selskaper over hele verden – enten de holder til i Hongkong eller Boston. Du får tilgang på aksjer fra de største børsene, og investeringsmuligheter innen alt fra teknologi til helse.

En av fordelene ved å investere i aksjer hos eToro, er at det ikke er behov for å betale provisjon. Det er heller ikke satt noen grenser når det kommer til handelsvolum.

Valutaer

Du kan ikke bare investere i kryptovaluta hos eToro, men også det tradisjonelle valutamarkedet. Dette er det største finansmarkedet på internasjonal basis, og omtales gjerne som FX.

Her kan du blant annet selge eller kjøpe store USD-par eller andre former for valutakryss. Det er også tilgang på giring på inntil 1:30. På den måten er det mulig å sikre seg økt eksponering med lite kapital.

Indekser

Gjennom eToro kan du også investere i aksjemarkedets generelle bevegelser gjennom indekser. Du kan da forvalte graden av eksponering basert på egne preferanser, og dra nytte av markedets trender enten de er opp- eller nedadgående.

Indekser gir deg mulighet for økt fleksibilitet og eksponering, og hos eToro kommer du enkelt i gang. Om du synes det virker komplisert, kan du alltids kopiere andre investorers investeringer.

EFT-er

EFT-er eller børshandlede fond er ypperlige for investorer som ønsker å investere på finansielle markeder på en måte som er fleksibel og samtidig omfattende.

Du kan investere lavt og uten å måtte bekymre deg for forvaltningsgebyrer. Derfor er denne formen for investering midt i blinken når du ønsker å spre og diversifisere porteføljene dine.

Råvarer

Det kan også være spennende å investere i råvarer, enten det er snakk om gull, sølv, kobber, naturgass, olje eller lignende. I likhet med valuta kan råvarene ha verdisvingninger i takt med tilbud og etterspørsel.

Hos eToro kan du sette i gang med trading av råvarer i form av CFD-er. Investeringene kan gjøres med et enkelt klikk, og du får tilgang på giring om du ønsker det.

Usikker på hvordan du investerer i ulike markeder?

Det å sette seg inn i investeringsmuligheter og markeder kan være overveldende om du ikke har kunnskap om temaet fra før. Heldigvis finnes det hjelpemidler, for eksempel i form av såkalt copy trading.

Hos eToro tilbys tjenesten CopyTrader, som innebærer at du kan kopiere andre tradere som har suksess med sine investeringer. Ved å følge «ekspertene» kan du ofte øke sjansen for å gjøre gode investeringer.

Husk at det alltid er en fordel å ha kunnskap om markedene du investerer i, enten det er snakk om kryptovaluta, råvarer eller EFT-er.

[etoro]

Hvilket handelsmarked hos eToro passer best for nybegynnere?

Hva slags marked som passer deg best, vil avhenge av både forkunnskaper om markedene og personlige interesser. Om du ikke har noen kunnskap om råvaremarkedet, kan det for eksempel være lurt å gå for et annet marked. Prøv også en trading simulator for å bli kjent med hvordan alt fungerer.

Mange nybegynnere velger å starte med markeder som kryptovaluta, noe som kan være spennende. Husk samtidig på at dette markedet er veldig volatilt, og at verdisvingningen kan være betydelig fra dag til dag.

Som nybegynner er forsiktighet et greit nøkkelord. Invester gjerne små beløp, eller forsøk deg på trading med lekepenger. På den måten unngår du å risikere for store tap, og du kan sakte gjøre deg kjent med de ulike markedene.

Lykke til!

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!