Derfor bør du velge eToro

Ludvig
06.05.2022
337 Visninger
Derfor bør du velge eToro

Det finnes mange tradingnettverk der ute. Dersom man tar utgangspunkt i nordmenns brukervaner, så finner man blant annet eToro og Binance i toppsjiktet. Med det sagt, så er disse to tradingnettverkene svært populære også i andre land.

Hvis du imidlertid er ny i gamet, så har du kanskje ikke bestemt deg for hvilket tradingnettverk du vil bli en del av enda. Det kan også være riktig så vanskelig å finne ut hvilket nettverk man egentlig bør satse på. Er eToro et godt valg, eller vil Binance være et bedre valg?

Å velge mellom eToro og Binance kan være svært vanskelig hvis man ikke vet helt hva man driver med. eToro beskriver seg selv som en plattform hvor kundene får muligheten til å jobbe på en rolig og trygg måte. De jobber kontinuerlig for å forbedre seg slik at enhver kunde skal få en diversifisert investeringsopplevelse som mulig.

Men hvordan jobber de egentlig for å sikre en diversifisert investeringsopplevelse for kundene sine? I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva som kjennetegner eToro som tradingnettverk og på den måten finne ut hvorfor du bør velge eToro som ditt tradingnettverk.

[etoro]

eToro – en plattform med mange finansielle aktiva

Gjennom eToro får du muligheten til å investere i forskjellige aktiva – ikke bare kryptovaluta! Kanskje du vil investere i aksjer, andre valutaer eller råvarer? Det er ikke noe problem, for hos eToro får du gjort alt dette og enda mer til.

Gjennom eToro får du muligheten til å drive med totalt 2 000 forskjellige aktiva innenfor finans, dersom du vil. Det er et tall som er veldig imponerende.

eToro er et godt nettverk for alle som vurderer å investere, enten det er tenkt som en kortsiktig, mellomlang eller langsiktig investering. Hos eToro er investeringsmulighetene mange – og tilgjengelig for hvem som helst!

Kundene betaler 0 % provisjon

Dersom du vurderer å skaffe deg en ikke-giret posisjon på aksjer eller ETF, så vil eToro sørge for at du får en god avtale.

Hos eToro betaler nemlig kundene 0 % provisjon i forbindelse med en ikke-giret posisjon. I praksis betyr det rett og slett at det ikke er noen skjulte betalinger som for eksempel gebyrer. Dersom det er noe som skal betales, så vil man bli informert om dette på forhånd.

Når du blir kunde hos eToro så får du automatisk tilgang til aktivumet som du er interessert i. Dette er mer eller mindre en prosess som går av seg selv, og det er et element som virkelig taler i eToro sin favør.

[etoro]

Forsikring på inntil 1 million euro inkludert – gratis!

eToro sine kunder får muligheten til å forsikre sine finansielle aktiva med en forsikring på inntil 1 million euro, GBP eller AUD.

For kunden er dette dessuten helt gratis – det er inkludert i prisen du allerede betaler. Det er på grunn av at eToro har kjøpt en forsikringspolise fra Lloyd’s of London, og denne forsikringspolisen er utelukkende til fordel for eToro sine kunder.

Den eneste ulempen med dette, er at det ikke er sikkert at denne forsikringspolisen gjelder alle, for eksempel eToro sine kunder i USA. I skrivende stund dekker den kun under fra eToro Europe Ltd., eToro UK Ltd. og eToro AUS Capital Ltd.

Selv om selve forsikringen er gratis, så er det viktig å være inneforstått med at forsikringen er forbundet med en egenandel. Det betyr at det er en liten del som kunden selv er nødt til å dekke, og så kan man be om erstatning for resten.

eToro er et sosialt tradingnettverk

eToro er ikke bare et tradingnettverk – det er et sosialt tradingnettverk. Gjennom dette nettverket kan du kommunisere med folk fra hele verden, og det er jo veldig hyggelig.

eToro er et verdensomspent tradingnettverk – med over 20 millioner kunder som er fordelt utover i mer enn 140 land. Det utgjør et eget fellesskap, og dette er en plattform hvor det er svært enkelt å komme i kontakt med folk som har de samme interessene som deg.

Hvis man ikke kjenner noen i sin nære omkrets som driver med kryptovaluta, så er dette en aktivitet som kan være ganske ensom. Men ettersom vi lever i en verden som er veldig digital – og som stadig blir mer digital – så trenger det ikke være slik.

Gjennom eToro får du muligheten til både å prøve ut hvordan man investerer i kryptovaluta, men du får også muligheten til å bli kjent med nye mennesker på tvers av landegrenser og kontinent – og det er jo ganske kult!

Utvikle din egen investeringsportefølje

Gjennom eToro får du også muligheten til å utvikle din egen investeringsportefølje, eller CopyPortfolios som det også kalles. Men dette er ikke kun din portefølje.

I en slik investeringsportefølje blir x antall aktiva eller investorer plassert sammen i en gruppe. Dette er det eToro som sørger for å gjøre. Porteføljen er basert på et tema eller en strategi som har blitt bestemt på forhånd.

Du kan selv velge hvilken investeringsportefølje du vil bli en del av, ettersom det finnes forskjellige typer. For en av investeringsporteføljene ligger hovedfokuset på innovative markedet, mens i en annen investeringsporteføje spiller algoritmer, maskinlæring og AI en viktig rolle.

I skrivende stund er det flere investeringsporteføljer som trekkes frem av eToro som de mest populære. Her er de 10 første som står oppført på denne listen:

 • CryptoPortfolio.
 • RenewableEnergy.
 • CryptoEqual.
 • Napoleon-X.
 • DeFiPortfolio.
 • InTheGame.
 • Chip-Tech.
 • Four-Horsemen.
 • Driverless.
 • DividendGrowth.

Gjennom disse porteføljene får du muligheten til å samhandle med folk som har litt mer kunnskap om dette enn det du har. Så det er med andre ord gode læringsmuligheter også!

Sikkerheten er på topp

Sikkerhet er noe eToro setter veldig høyt. Hos dette tradingnettverket er det kunden som står i fokus, og det viser de blant annet ved å ha gode retningslinjer i forbindelse med sikkerhet.

eToro har gode standarder for nettsikkerhet, som er standarder som de følger til punkt og prikke.

I tillegg til dette er dette en plattform som reguleres av myndighetene i flere, forskjellige land:

 • FCA (Storbritannia).
 • ASIC (Australia).
 • CySec (Kypros).
 • GFSC (Gibraltar).
 • FinCen (USA).
 • FINRA (USA).
Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!