Hva er den beste markedsplassen for kryptovaluta?

Ole
28.09.2021
168 Visninger
Kjøp krypto

Når du skal kjøpe kryptovaluta, må du gjøre dette gjennom en nettside som tilbyr kjøp, utveksling og salg av krypto . Slike ordtak kalles ofte en markedsplass eller kryptoplattform og gjør det enkelt å investere i digitale valutaenheter.

Det er flere forskjellige markedsplasser å velge mellom. Som nybegynner på kryptokjøp kan det være vanskelig å vite hvilke sider som er best og hvilke man bør styre unna.

I denne guiden vil vi vise deg hvilke kryptovalutamarkedsplasser som er best og hva du bør se etter når du velger en kryptovalutaplattform.

Ulike markedsplasser for kjøp og salg av krypto

[etoro]

Det finnes en rekke markedsplasser designet for å kjøpe og selge kryptovalutaer. Med disse plattformene kan du vanligvis også bytte og lagre kryptovalutaen du kjøper.

De fleste plattformene er utenlandske, men det har også vært en rekke norske markedsplasser for krypto. La oss se nærmere på de mest populære markedsplassene norske kryptoentusiaster kan bruke til å kjøpe og selge krypto!

eToro

eToro er kanskje den mest populære markedsplassen for kjøp av kryptovalutaer, og kan skilte med mer enn 100 forskjellige kryptovalutaer. Dette inkluderer Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Stellar og Tron.

Det er enkelt å registrere en brukerkonto og komme i gang. På fem minutter er du klar til å sette inn penger og kjøpe krypto. Du kan velge mellom en rekke tradisjonelle innskuddsløsninger, som inkluderer både PayPal og bankoverføring.

Handelsplattformen er veldig intuitiv og brukervennlig, og er derfor ideell for nybegynnere innen kryptohandel.

En av de største fordelene med eToro er at løsningen er registrert hos det danske finanstilsynet . Dette betyr at løsningen er seriøs og trygg. eToro er ellers regulert av FCA, som er Storbritannias svar til det danske finanstilsynet, samt CySeC.

[etoro]

Hvordan opprette en konto og handle hos eToro

 

Opprett enkelt en ny konto på Etoro. Klikk på «Registrer deg» og du er i gang.

 

Etoro depositum

Trykk «Innskudd» og skriv inn informasjonen din for å gjøre et innskudd.

 

Køb Bitcoin Etoro

Kjøp enkelt Bitcoin hos Etoro. Klikk på «Trading Markets» -> Krypto -> BTC

Myntbase

Coinbase er en annen plattform for kjøp og salg av kryptovalutaer. I følge selve plattformen er de den mest pålitelige markedsplassen for norske kryptokjøpere. Coinbase har blant annet et svært brukervennlig oppsett, slik at du enkelt kan komme i gang med å kjøpe og selge krypto.

Hos Coinbase kan du kjøpe Cardano (ADA), Solana (SOL), Ethereum (ETH) og Bitcoin (BTC). Du kan følge valutakursendringer på siden, og enkelt kjøpe kryptovaluta etter innlogging. Det er enkelt å registrere seg og du kommer i gang på få minutter.

MiraiEx / Firi

MiraiEx har lenge vært en av de mest populære handelsplattformene for kjøp og salg av kryptovalutaer i Danmark. Plattformen har nylig endret navn til Firi , men har de samme funksjonene som før. Firi drives av det Oslo-baserte selskapet Mirai Technologies AS.

Hos Firi kan du kjøpe Bitcoin , XRP, Ethereum , Litecoin, DAI og Cardano og andre altcoins . Det er veldig enkelt å laste ned appen og opprette en brukerkonto, og du får opp siden på norsk.

MiraiEx er også registrert hos det danske finanstilsynet, og er derfor en godkjent leverandør av tjenester innen lagring og utveksling av krypto.

Hvilken av plattformene er best?

Det er delte meninger om hvilken kryptoplattform som er best. Både MiraiEx og eToro er blant våre absolutte favoritter, da de begge er registrert hos det danske finanstilsynet og svært brukervennlige.

Du finner også et bredt utvalg av krypto i disse løsningene, noe som er en stor fordel. Du kan spare pengene dine i en digital lommebok, og bytte dem som du ønsker.

Hva kjennetegner en god kryptovalutaplattform?

Vi mener at en kryptovalutaplattform først og fremst må være brukervennlig og sikker. Velger du en plattform som er registrert hos det danske finanstilsynet, er du allerede godt i gang.

En god plattform for kryptovalutatjenester skal også være enkel å bruke. Det er en fordel om brukergrensesnittet er intuitivt og oversiktlig. Menyene skal være lett tilgjengelige, og det er alltid en fordel om nettsiden er tilgjengelig på norsk.

Både Firi og eToro er tilgjengelig på norsk, noe vi setter pris på. Gode kryptoplattformer bør også tilby et bredt spekter av alternativer for kryptokjøp. Det skal være enkelt å velge om du vil kjøpe Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash eller noe annet.

Husk også at du bør velge en markedsplass for kryptovaluta som har brukervennlige betalingsmetoder. Mange synes det er greit å kunne sette inn penger ved hjelp av løsninger som Visa, MasterCard eller en e-lommebok som Neteller.

 • Pålitelig og trygg.
 • Registrert hos det danske finanstilsynet.
 • Intuitivt og brukervennlig.
 • dansk språk.
 • Godt utvalg av kryptovalutaer .
 • Kjente og sikre betalingsløsninger.

Er det noen kryptovalutamarkedsplasser du bør unngå?

Ja, det er noen markedsplasser for kjøp, utveksling og salg av kryptovalutaer som du kanskje vil styre unna. Dette gjelder sider som ikke er registrert hos det danske finanstilsynet.

I følge norske regler må alle kryptoplattformer registrere seg hos det danske finanstilsynet for å kunne operere i Danmark. Finner du en plattform som ikke er registrert, men som også tilbyr sine tjenester i Danmark, kan det være best å styre unna den.

Det danske finanstilsynet har blant annet bedt Binance om å stoppe virksomheten i Danmark, da de har tilbudt tjenester uten å være registrert. DETTE ER NÅ LØST. Binance er registrert og tilbyr finansielle tjenester til nordmenn uten problemer.

Binance

Over 600 kryptovalutaer
4.9/5
 • Tilbyr app til mobil
 • Mulighet for VISA kort
 • NFT markedsplass
 • Pool Mining
 • Spot
 • Margin
 • Farming
 • Veldig treg og omfattende verifiseringproses
 • Høyt uttaksbegyr
 • Ingen demotilgang
Verdens største kryptobørs, perfekt for trading!
Åpne konto

Hva skjedde med kryptobørsen Binance i Norge?

Registrer deg for en markedsplass for kryptovaluta i dag

Hvis du vurderer å registrere deg på en markedsplass for kryptovaluta, er det mange gode alternativer tilgjengelig. Vi kan nevne plattformer som MiraiEx (Firi) og eToro, som begge er godkjent av Finanstilsynet.

Det viktigste er at du velger en sikker og pålitelig side som samtidig er brukervennlig og med et godt utvalg av krypto. Det skal være enkelt å komme i gang selv om du er helt fersk i kryptohandel.

FAQ

[sc_fs_multi_faq headline-0=»h2″ question-0=»Hva er en markedsplass for kryptovaluta?» answer-0=»En markedsplass for kryptovaluta er en app eller nettside som lar deg kjøpe og selge kryptovaluta, samt oppbevare og veksle pengene ved behov.» image-0=»» headline-1=»h2″ question-1=»Hvorfor registrere seg på en markedsplass for kryptovaluta?» answer-1=»Du må registrere deg på en markedsplass for kryptovaluta for å kunne kjøpe, veksle, selge eller oppbevare kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum.» image-1=»» headline-2=»h2″ question-2=»Finnes det en norsk markedsplass for kryptovaluta?» answer-2=»Norwegian Block Exchange er en norsk kryptobørs og plattform som er laget for deg som ønsker å oppbevare, veksle eller handle med kryptovaluta som Ethereum og Bitcoin.» image-2=»» count=»3″ html=»true» css_class=»»]

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!