Levedyktige Altcoins investeringsalternativer

Fredrick Awino
23.04.2022
424 Visninger

Bruk og aksept av kryptovaluta vokser, og det bør også vår kunnskap om dem være. De digitale valutaene er et produkt av menneskelig geni og teknologi som vokser veldig raskt. For tiden kommer kryptovalutaer i to primære former, inkludert mynter og tokens. Denne forskjellen i kryptovalutaer utgjør et sentralt emne for diskusjon i vårt andre innlegg.

Bitcoin er den mest populære kryptovaluta-mynten. I dag er bitcoin nesten i munnen på alle som har hørt om kryptovalutaer. På et tidspunkt var bitcoins nesten synonymt med kryptovaluta. Men faktum er at bitcoins popularitet ikke tar bort det faktum at det bare er én mynt blant mange.

De fleste tidlige investorer i kryptovalutaer startet med bitcoin. Faktisk ble bitcoin først opprettet i januar 2009, noe som er grunnen til at det er så populært. På dette tidspunktet er bitcoin ikke bare den eldste mynten i kryptovalutakjeden, men skiller seg også ut som den beste kryptovalutaen over hele verden. Ikke desto mindre er det viktig at investorer engasjerer seg i spredning av risiko når andre nye verdifulle mynter kommer på markedet. Det er blind lojalitet å bare investere i bitcoin alene og ignorere andre kommende alternativer som lover å være like verdifulle.

Med din første investering i bitcoin kan du enkelt endre litt av den til andre mynter. I dag er 19 018 168,75 BTC i omløp og holdt av mer enn 633 008 personer. Det er en god investeringsstrategi å overføre bitcoin-investeringene dine til Altcoins. Altcoins, akkurat som Bitcoins, er høyt verdsatt.

Kort om Altcoins

Begrepet altcoins kan se så komplisert og forvirrende ut. Men det betyr rett og slett en hvilken som helst annen mynt enn bitcoin. Bitcoin etter å ha vært den første kryptoen som kom på markedet, fikk den nesten eksklusiv status som deretter får andre nye valutaer til å falle inn under den. Tidlige investorer i kryptovaluta har sannsynligvis stor respekt for bitcoin. Denne elsklingen for bitcoin er et resultat av dets langvarige rykte på toppen før noen andre typer mynter ble preget på blokkjeden.

Det faktum at bitcoin var en tidlig kryptovaluta som rangerer høyt i rykte og popularitet , gjør ikke altcoins noe mindre . I november 2021 hadde kryptovalutatilbudene økt til over 14 000. Dette skjedde innen bare 8 år siden bitcoin ble introdusert. Du vil virkelig bli bortskjemt med valg på hvilke altcoins du skal investere i. Det er derfor nødvendig at du sparer litt tid på å kjenne detaljene for der ligger engelen eller djevelen.

Shiba Inu

Shiba Inu regnes som en supporterdrevet og fellesskaps altcoin. Den har avanserte funksjoner så vel som sikkerheten til Ethereum-økosystemet . I løpet av de siste månedene har den hatt en betydelig vekst. Data fra CoinMarketCap viser at i midten av 2020 handlet den for $0,0000000005, men for tiden handles den for $0,00008. dette er en bekreftelse på at den har vokst sterkt i løpet av kort tid.

Ethereum

Ethereum antas å være den nest største kryptovalutaen globalt. Selskapet skryter av potensielle applikasjoner, spesielt smarte kontrakter, som utføres automatisk så lenge betingelsene er oppfylt. Dessuten tror de fleste at denne kryptovalutaen har et høyt prispotensial sammenlignet med bitcoin .

Solana

Solana jobber med en blanding av bevis på historie og bevis på innsatsmekanismer. Solana altcoin har gitt så mye avkastning til investorene som lett forstår og tar de nødvendige risikoene. Kryptovalutaen antas å være et høykostnadseffektivt nettverk og raskere sammenlignet med de andre altcoins. Dessuten tilbyr Solana en måte å overføre verdi og blokkjedesikkerhet gjennom innsats.

Lucky Block

The Lucky Block er en global konkurranse- og spillplattform der spillerne bruker blokkjedeprotokoller. Den nåværende prisen på Lucky Block er $0,001871. Dessuten handles det for tiden på PancakeSwap (V2) og LBank.

I Lucky-blokken bruker spillerne Blockchain-protokoller som opererer i Binance smart-kjede. Det gir raskere premieutbetaling samt full opptak og sporing uavhengig av gevinststørrelsen. Lucky Block er unik siden det er en blokkjede som sertifiserer både spillere og billettene deres, noe som reduserer sannsynligheten for tukling, ødeleggelse og tap av informasjon.

Polkadot

Polkadot er en av de raskest voksende kryptovalutaene på kloden. Det er høyt verdsatt. Dessuten har den muligheten til å koble sammen de forskjellige heterogene blokkjedenettverkene. Kryptovalutaen er unik siden den gir utviklerne muligheten til å lage sin blokkjede mens de lener seg på sikkerheten den tilbyr.

Interoperabilitet på tvers av kjeder oppnås hovedsakelig ved å tilby forskjellige systemer som fungerer unisont som blokkjeder, tillatelsesløse og orakler. Gjennom tillatelse er de alle koblet sammen ved hjelp av Polkadots protokoll. Hovedtypene av Polkadot-nettverk inkluderer para-kjede, brokjede og relékjede.

Stellar Lumens (XLM)

Hovedmålet med Stellar Lumens er å sementere sprekkene som vedvarer i kryptoverdenen og den sentraliserte finansverdenen. For å forbedre virkeligheten til brukerne, kobler den betalingssystemene , finansinstitusjonene og lekmennene.

Dessuten bruker Stellar Lumens Stellar Consensus Protocol (SCP), som er dens Proof-of-Stake-konsensusmekanisme. Stellar Lumens skiller seg også ut som et åpent nettverk for flytting og lagring av penger. Stellars SDK-er og API er klare til å hjelpe en person med å transformere finansverdenen.

Dogecoin

Dogecoin ble lansert i 2013. Siden den gang har den utviklet seg sterkt og blitt blant de beste kryptovalutaene på markedet. Hovedselskaper, inkludert SpaceX, Kronos og Dallas Mavericks, er avhengige av Dogecoin. Dette er en indikasjon på at den gjør det bra i markedet. Dermed er det verdt en investering etter å ha solgt bitcoin.

Terra (L|/UNA)

Terra fungerer spesielt for stabile mynter. Denne virkeligheten er fordi Terra er avhengig av å holde en balanse mellom to typer kryptovalutaer. Terra-støttede stablecoins, inkludert TerraUSD, er knyttet til de fysiske valutaenes verdi. Luna og Terras stallmynter fungerer i forhold til etterspørsel og tilbud.

Tether (USDT)

Den nåværende markedsverdien for denne altcoinen er 61 milliarder pund. Sammenlignet med andre typer kryptovalutaer, er denne en stabil mynt. Det er hovedsakelig basert på tokens. Dessuten prøver den å knytte markedsverdien til en ekstern referanse. Den er også støttet av utviklede fiat-valutaer, inkludert euro, amerikanske dollar og britiske pund, som spiller en viktig rolle i å holde en verdi lik de tre valørene.

Cardano

Cardano er blant de beste altcoinene på markedet. Den har vokst godt siden den ble lansert i 2021. Det er gjennom Cardano at Ouroboros ble introdusert . Det som er bra med det er at det har redusert energiforbruk og transaksjonstid. Derfor bør investorer vurdere det som en god investering etter å ha solgt bitcoin, da det kan tjene god avkastning. Cardano har en lignende ting som Ethereum ved å ha en ny funksjon.

 

Forfatter Fredrick Awino