Starte din investering i kryptovaluta

Fredrick Awino
27.04.2022
228 Visninger
Stor interesse for Ethereum – er det over og ut for Bitcoin?

Å begynne å investere i kryptovaluta er ikke et valg som sarte sjeler virkelig ønsker å ta. For øyeblikket forblir kunnskap og informasjon om fremtiden til de virtuelle valutaene blandet.

På den ene siden får de som støtter det til å fremstå som den beste investeringen i pengemarkedene, mens kritikere øser kaldt vann på dens levedyktighet. Uansett, det antas at når noen tar avgjørelsen om å prøve en hånd i krypto, har han eller hun vurdert mulige risikoer og belønninger. Men likevel blir de fleste ofte tiltrukket av det faktum at folk virkelig henter inn formuer fra handel med krypto.

Sannsynligvis kjenner du en venn, slektning, nabo eller kollega på jobben som begynte å handle med kryptovaluta langt tilbake i tid. Han har tjent mye penger på det og vurderer til og med å endre Bitcoin-investeringene sine til andre kryptotyper som Ethereum bare for å få mer fortjeneste. Slike historier vil få deg til å tenke på å starte denne investeringsreisen. Det du kanskje mangler er detaljene for å komme i gang. Her er det;

Nybegynnerguide til kryptoinvestering

Som et utgangspunkt er det en god idé at man forstår hva investering i kryptovaluta handler om . Ja, du har det travelt med å tjene penger, og det er all denne uklare informasjonen der ute. Når du nå legger pengene dine i kryptohandel, krever det at du tar deg tid og leser litt om krypto. Det vil spare deg mye når du har den nødvendige informasjonen.

Så for å gjøre din kryptovaluta-investeringsreise mye mindre forrædersk, kan du observere disse punktene. Det er ikke et must at du følger dem i hvilken som helst rekkefølge eller gjør dem alle. La instinktene dine lede deg fordi spillet med å investere i krypto ikke er for jokere.

1. Ta deg tid til å vite mer om investering i kryptovaluta

Før du legger pengene dine i noe, la være å investere i krypto, er det alltid en god idé at du investerer i å vite mer om det. Du kan ikke være så tillitsfull og naiv å tro at ting på en eller annen måte vil fungere i din favør.

For å være sikker, spør deg selv, hva kan gå galt, og hvis de faktisk går galt, hva bør jeg gjøre for å unngå å tape penger? Les mer, les daglig. Informasjon om kryptovaluta kommer stadig ut annenhver dag. Det hele er en læringsopplevelse ettersom markedene og bruken av krypto utvides.

Ikke bare ta vennenes ord om kryptoinvestering som den udiskutable sannheten. Alle vil ha en tendens til å fortelle deg akkurat det de vet eller tenker om handelen. Så det er opp til deg å lese mer og ta informerte personlige valg. Men ikke overse å snakke med og velge tankene til veteran-krypto-investorer. Dette er mennesker som bokstavelig talt har vokst med kryptovaluta og forstår dem utover lærebokkunnskap.

2. Velg hvilken kryptovaluta du vil investere i

Du må først bestemme deg for hvilken du skal velge blant de mange tilgjengelige kryptovalutaene, inkludert bitcoin, Ethereum, Dogecoin etc. Å ta et valg på dette tidspunktet betyr ikke nødvendigvis at det er helt umulig å reinvestere i andre mynter. Til din informasjon er det mulig å utveksle mellom kryptoene. Men først bestemmer du hvilken som passer best for dine interesser.

Så langt har Bitcoin, på grunn av sin alder, mye informasjon tilgjengelig om det. Fordi investering i krypto alt avhenger av spekulasjoner og et dynamisk spill av etterspørsel og tilbud, jo mer informasjon tilgjengelig om en krypto, jo bedre. Vi har også vært vitne til utviklingen i bruk og mottak av bitcoin fra introduksjonen for mer enn et tiår siden. De andre kryptoene kommer også så bra, og Coinbase blir også mye populært.

3. Identifiser en kryptovalutabørs

Når du tar en beslutning om å gå inn i kryptovalutahandel og -investering, har du åpenbart penger på bankkontoen din eller kontanter. På finansspråket kalles disse pengene på vanlige bankkontoer eller kontanter fiat-valuta. Så du må først bruke fiat-valutaen din for å veksle med den virtuelle valutaen du ønsker. Vanskelig? Nei, her er hvordan det gjøres…

Det er det vi kaller Cryptocurrency Exchange som handler om å la folk få tilgang til de forskjellige virtuelle valutaene som tilbys i markedet. I den enkle hverdagen er Cryptocurrency Exchange bare meglere mellom deg som investor og blokkjeden som støtter kryptohandel.

Etter å ha identifisert en utveksling, er det nå på tide å opprette en konto hos dem. Alt dette gjøres på nett, og du trenger ikke gjøre noen fysiske besøk hvor som helst. Kryptovalutabørsene har veldig interaktive og brukervennlige interfaser som bør være enkle for deg å forstå. Fortsett og opprett en konto hos dem. Når du vokser inn i kryptohandel, vil du forstå at en nettkonto opprettet med kryptobørs kalles en digital lommebok.

Velg din kryptovaluta-børs fra denne listen . Beklager, dette er bare noen få kjente for øyeblikket. Hvem vet om andre er på røret og vil dukke opp i morgen?

  • Myntbase
  • Binance
  • Kraken
  • Tvillingene
  • GDAx
  • Bitfinex

4. Kjøp din første kryptovaluta

Etter at du har opprettet en konto hos noen av de nevnte kryptovalutabørsene, har du virkelig bevist din vilje til å investere. Vet du hva, det er bare noen få skritt nå før du kan få din første virtuelle valuta.

Fordi du allerede hadde lest mer om de ulike kryptovaluta-tilbudene i første omgang, burde det ikke plage deg å velge på dette tidspunktet. Identifiser ønsket kryptoinvesteringsalternativ og gå med det. Kryptobørsen vil vise deg hvor mye av valgt krypto som kan kjøpes med det beløpet du har. Hvis det var i gambling, ville denne fasen lignet på å bestemme innsatsen din.

Noe med kryptovalutaer som gjør dem svært unike er deres høye delbarhet. En enkelt bitcoin kan deles inn i opptil 8 enheter, noe som betyr at du alltid vil ha en sjanse til å kjøpe en brøkdel av bitcoinen . Dette er det samme tilfellet med alle andre kryptovalutaer.

5. Hold kryptovalutaene i din digitale lommebok

Når du har fullført prosessen med å kjøpe kryptovalutaene dine, er du bare et hjerteslag unna å angi en veldig interessant investeringsreise. Din krypto vil bli satt inn og oppbevart i din digitale lommebok. Den digitale lommeboken er vert for kryptobørsen din. Herfra kan du alltid få tilgang til krypto, handle med dem og få marginene dine.

Tips ved handel med kryptovaluta

Nå har du din etterlengtede kryptovaluta godt gjemt i den digitale lommeboken. Kanskje hvis det var et spørsmål om å være stolt, ville du sagt til vennene dine, «kom igjen, jeg er ikke en million dollar rik, men 100 000 bitcoins rik» eller noe sånt. Du forstår hvor skrytende man kan være når det nå er tydelig at de har en krypto med seg.

Midt i følelsen av lykke for nå å eie krypto, er det på tide å huske at den valutaen som er i lommeboken alene ikke hjelper med noe. Du må gjøre pengene tilgjengelig for handel. Etter å ha gjort dem tilgjengelige, er det nødvendig å fortsette å overvåke oppførselen til grafer. Nøkkelen til kryptoinvesteringer er at de stiger og faller i verdi hvert annet minutt. Så vær på vakt hele tiden.

Forfatter Fredrick Awino