Kryptovaluta trender som du bør følge med på i 2022

Ludvig
15.01.2022
409 Visninger
Kryptovaluta trender 2022

Så du har fulgt med på kryptovaluta i den siste tiden og lurer på hva fremtiden vil bringe, ikke noen kan si det med sikkerhet, men det er noen ting som er på gang som vil gjøre 2022 til et eksplosivt og spennende år. 

Kryptovaluta regulering og lovendringer

Siden kryptovaluta har kommet for å bli, vil det mest sannsynlig bli implementerte regler for handel og bruk. I 2021 har det vært mye snakk om reguleringer, så vi kan gjette på at det vil være en del lover og regelendringer i 2022. 

Det vil igjen føre til at det vil bli en større aksept av selve kryptovaluta, og da vil verdien stige, om sentralbanker ikke lager sine egne kryptovalutaer som vil være mye lettere for dem å kontrollere enn de som finnes nå. 

NFT og handel med krypto

NFT som er Non-Fungible-Tokens var noe av det mest ettertraktede i blockchain verdenen. Det har resultert i at flere har lansert NFT, og betaling foregår stort sett med kryptovaluta. Etter at Facebook lanserte Metaverse konseptet og store selskaper fulgte etter ser vi begynnelsen på hvordan verden blir enda mer digital. 

Det er også blitt mer vanlig å handle på nett med kryptovaluta, og det har vel ikke vært enklere enn det er nå å få opprettet en krypto lommebok. Der kan du enten spille spill hvor du tjener kryptovaluta. 

Binance

Over 600 kryptovalutaer
4.9/5
  • Tilbyr app til mobil
  • Mulighet for VISA kort
  • NFT markedsplass
  • Pool Mining
  • Spot
  • Margin
  • Farming
  • Veldig treg og omfattende verifiseringproses
  • Høyt uttaksbegyr
  • Ingen demotilgang
Verdens største kryptobørs, perfekt for trading!
Åpne konto

Metaverse

Vi kan ikke unngå å legge merke til Axie Infinity som er en av de største Metaverse-kryptovalutaer etter Facebook sin omprofilering. Vi kan tenke oss at nå når Facebook satser mye på Metaverse, så vil det bare bli en verdistigning hos Axie Infinity. 

Det kan også være lurt å følge med på Sandbox, som er en annen raskt stigende kryptovaluta. Å være tidlig inne på et marked som er nesten garantert en suksess vil være bra. Det er derfor vi mener at det voksende play-to-earn økosystemet er veldig spennende. 

Det kan være lurt å følge litt med på en annen kryptovaluta som heter Decentraland på grunn av åpenheten i Metaverse prosjektet, her kan det raskt bli stor verdisvigning.  

Vil det garantert være god butikk med kryptovaluta i 2022? 

Selv om det hersker stor optimisme om kryptovaluta så betyr ikke det at alle som starter med det vil tjene penger. Det er også veldig mange pengeforvaltere som sier at kryptovaluta er den mest sannsynlige kandidaten for justeringer. Det betyr at du kan faktisk miste veldig mye penger over natten. 

Konklusjon

Det er vanskelig å spå fremtiden, men vi kan med sikkerhet si at siden kryptovaluta har kommet, så vil det bli noen reguleringer, det er bare et spørsmål om tid. Det vil også bli flere og bedre e-lommebøker som Neosurf som lar sine bruker betale og få betalt med krypto. 

Nettcasinoer og spill, metaverse eller NFT, alle krever at vi bruker kryptovaluta. Disse må bli regulert med lover og forskrifter, men kommer de rett før mellomvalget i USA eller må vi vente til 2023? 

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!