EOS – en unik kryptovaluta

Ludvig
16.01.2023
232 Visninger

EOS er sannsynligvis et begrep du har hørt før, men ikke i denne sammenhengen. Denne gangen henviser til EOS i forbindelse med kryptomiljøet.

I kryptomiljøet blir man stadig vekk introdusert for nye begreper, som man er nødt til å sette seg inn i. Nå har det hendt igjen med begrepet EOS, som vi skal se nærmere på nå.

For hva ligger i begrepet EOS? En ting kan vi slå fast med en gang, og det er at det er et investeringsobjekt. Men i hvilken «kryptokategori» havner dette investeringsobjektet?

I denne artikkelen skal vi ta for oss dette begrepet. Vi skal se nærmere på hva det er og EOS kursen. I tillegg skal vi fortelle deg tre gode grunner til hvorfor du bør vurdere å investere i EOS og hjelpe deg litt på vei i investeringsprosessen.

Hva er EOS?

EOS er en kryptovaluta. Men det er en kryptovaluta litt utenom «det vanlige».

Det er en mynt som er mer eller mindre skapt for bruk på forskjellige applikasjoner og smartkontrakter.

I dagens kryptomiljø finnes det svært få kryptovalutaer som aksepterer inflasjon. Men også her skiller EOS seg ut. For EOS er nemlig en kryptovaluta som aksepterer inflasjon!

Det er imidlertid på ett område hvor EOS ikke skiller seg ut fra andre kryptovalutaer, og det er i forbindelse med volatilitet. EOS er også en svært volatil mynt, noe som betyr at prisen svinger i svært stor grad.

EOS kurs

Dette har vi sagt så mange ganger at det ikke kommer som noen overraskelse at vi sier det en gang til: Kryptovaluta er et konsept som er veldig volatilt, noe som betyr at EOS (som er en kryptovaluta) også er svært volatil.

Men det er ikke bare kryptovalutaens volatilitet som bestemmer kursen for EOS. Det er en rekke andre faktorer som bestemmer kursen, og de skal vi ta en nærmere titt på nå.

Tilbud og etterspørsel

I forbindelse med kryptovaluta og kurs (eller kurs i forbindelse med andre investeringsobjekter), så er det ikke uvanlig at tilbud og etterspørsel blir trukket frem.

Tilbud og etterspørsel trekkes mer eller mindre alltid frem fordi det er en veldig viktig faktor. Jo høyere etterspørselen etter EOS (eller et annet investeringsobjekt) er, jo mer koster det å investere i det. Det fungerer også vice versa. Jo lavere etterspørselen er, jo mindre koster det.

Omtale i media

Det er også viktig å være oppmerksom på hvordan media omtaler kryptovalutaen du er interessert i å investere i.

For hvordan objektet omtales i media har veldig mye å si når det gjelder interessen for objektet – og som vi ovenfor så at hadde en innvirkning på prisen.

Det generelle kryptomarkedet

Men det er ikke bare volatilitet og tilbud og etterspørsel som påvirker prisen man må ut med for å investere i EOS.

EOS kursen påvirkes også av den generelle utviklingen i kryptomarkedet. Derfor er det viktig å holde et lite øye med dette også, selv om det i noen tilfeller ikke er interessant i det hele tatt.

Årsaken til at du bør følge med, er at ikke alle endringer skjer samtidig. For eksempel kan prisen på bitcoin stupe, men det kan fremdeles ta noen dager før prisen på ethereum gjør det samme. Slik fungerer det også med EOS – prisen kan stupe for eksempel en uke etter andre kryptovalutaer har gjort det samme.

Prisutviklingen for Bitcoin og Ethereum kan derfor gi deg en aldri så liten pekepinn på hva som kommer til å skje med kursen for EOS – før det i det hele tatt har rukket å skje.

Tre gode grunner til å investere i EOS

EOS er som nevnt en kryptovaluta med en spesifikk forretningsidé. Utviklerne av EOS ønsket seg en plattform som gjennomførte transaksjoner i en høy hastighet uten at det gikk utover plattformens skalerbarhet. Dette syntes de at kryptomiljøet manglet, og derfor tok de saken i egne hender. Resultatet ble som sagt EOS.

Hvis vi skal tro det utviklerne av EOS har sagt, så har de med sin oppfinnelse klart å eliminere alle transaksjonsgebyrer. I tillegg til dette er det også mulig å gjennomføre hele 100 000 transaksjoner på ett eneste sekund.

Sist, men absolutt ikke minst: Det er kjempeenkelt å kjøpe EOS. Dette er en prosess du kan begynne med en eneste gang om du vil, for det eneste du trenger å gjøre er å finne en handelsplattform og opprette deg en profil der.

Det er med andre ord tre gode grunner til å investere i EOS:

  • EOS transaksjoner er veldig raske, og det ikke utover skalerbarheten overhodet.
  • Med EOS er mer eller mindre alle transaksjonsgebyrer eliminert. Det vil si at EOS har klart å oppnå målet de satt seg i forkant av utviklingen av EOS. I tillegg gjennomføres det hele 100 000 EOS transaksjoner på kun ett sekund.
  • Å kjøpe EOS er veldig enkelt. Krypto er ofte noe veldig mange synes er kjempevanskelig, men det trenger du ikke å bekymre deg for i det hele tatt i forbindelse med EOS. Investeringsprosessen er kjempeenkel, men dette kommer vi litt tilbake til lenger ned i denne artikkelen.

Slik kjøper du EOS

Som nevnt er det svært enkelt å investere i EOS kryptovaluta. Nå skal vi ta deg gjennom denne prosessen, som faktisk består av kun noen få steg:

  1. Finn en handelsplattform – her er det to faktorer som er viktig. I tillegg til det må være mulig å investere i EOS kryptovaluta gjennom plattformen, så må det også være en god handelsplattform for deg. Et godt tips er å bruke god tid fremfor å gjøre det veldig mange gjør – å velge det første fordi det fremstår som det beste, for det er ikke nødvendigvis slik.
  2. Opprett en konto – Deretter er du nødt til å opprette en konto på handelsplattformen du har valgt. Det er en veldig enkel prosess, som også inkluderer å verifisere kontoen din.
  3. Gjør et innskudd – Etter at kontoen er registrert og verifisert, så må du gjøre et innskudd til kontoen din for å få muligheten til å gå videre.
  4. Når innskuddet er gjort, er alt klart til å handle EOS kryptovaluta!
Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!