Bytt kryptovaluta

Fredrick Awino
11.05.2022
227 Visninger

Nå må du allerede ha lagt merke til at med veksten av aksept for kryptovaluta, fortsetter det å dukke opp nye varianter. Folk blir mer intelligente og det samme er veksten av kryptovalutaer. Bitcoin, Ethereum, dogecoin og andre eksisterende altcoins er ikke bare rare ord på gata i dag.

Så mye som folk kanskje ikke vet så mye om dem, vet de i det minste at folk tjener formuer på dem. Kanskje for en konservativ er krypto en annen svindel opprettet for å svindle intetanende investorer. Uansett er det noe mange vet om kryptovaluta generelt.

Man kan lett bli tilgitt for å tro at kryptovalutaer i alle sine former og slag er en og samme ting. Sannheten i saken er at de forskjellige kryptoene er unike, og det er derfor noen lett kan velge å investere i det ene og ikke det andre.

Hva gjør en krypto forskjellig fra den andre?

Beklager, kryptovaluta er ikke bitcoin, men bitcoin er en kryptovaluta. Forvirret? Nei. Mens navnet kryptovaluta inkluderer alle de forskjellige kryptotilbudene på markedet i dag, er hver mynt forskjellig fra andre når det gjelder verdi, nettverk, blokkjede og hele valideringsprosessen.

For å være mer spesifikk, er nettverket som støtter en bestemt kryptovaluta svært viktig for å påvirke dens unikhet. Hver krypto skiller seg fra den andre på grunn av nettverket og blokkerer den kjører på.

La oss ta en refleksjonsreise om hvordan en kryptovaluta bringes til live, for å få litt større forståelse. Å vite hvordan kryptoer lages fra bunnen av vil gi en klarere idé om hvorfor for eksempel bitcoin er forskjellig fra Ethereum.

I gruvedrift av kryptovaluta brukes en serie datamaskiner (teknisk kalt noder) av svært intelligente og dedikerte individer eller grupper av individer for å løse kompleks matematikk. Å løse regnestykket resulterer i en validering av en transaksjon der gruvearbeideren blir tildelt mynter.

Hver kryptovaluta kjører på sitt eget unike nettverk som er bygget av kryptografisk algoritme. For å lære ekstra informasjon om kompleksiteten involvert i å føde en kryptovaluta, se her . På grunn av denne forskjellen i nettverk, vil en krypto skille seg ut fra den andre.

Vet du hva som gjør bitcoin mer verdsatt enn Ethereum?

Noe som lett kan få noen til å tenke hardt, er hvorfor den ene kryptomynten er mer verdifull enn den andre. Mer spesifikt vil noen som starter med kryptoinvesteringer forbannet ønske å vite hvorfor for eksempel bitcoin er mer verdifullt enn Ethereum. Slike spørsmål er slett ikke dumme. det er en uskyldig og ekte en som forteller at noen virkelig ikke bare jager avkastningen, men også klar til å lære bitene og brikkene i hele handelen.

i det vanlige livet oppstår spørsmål som hvorfor er amerikanske dollar mer verdifull enn la oss si en danske kroner, ikke sant? Nå som krypto ikke er regulert av noen regjering eller bank, kan vi ikke si at verdien er avhengig av ytelsen til enhver økonomi.

En kryptovaluta la oss si at Bitcoin er mer verdifull enn Ethereum på grunn av dens aksept fra samfunnet. Jo mer en krypto har blitt akseptert for bruk enten som en investering eller fullføring av transaksjoner, jo høyere er verdien.

Akkurat som vanlige papir- og metallpenger, påvirkes verdien av kryptovaluta av samspillet mellom tilbud og etterspørsel. Så når en bitcoin er veldig etterspurt fordi den har blitt anerkjent som et transaksjonsmiddel sammenlignet med resten, fortsetter verdien å stige.

Denne analogien om hvordan en kryptovaluta får verdi over resten peker på noe viktig. Det er trygt å hevde at jo mer noen av dem som er tilgjengelige på markedet i dag bygger et rykte og overvinner skepsis, jo høyere markedsandeler får den, og det samme er verdi.

Én krypto er mer verdifull, hvorfor?

I dag står bitcoin for mer enn 41,2479% av kryptovalutamarkedet, noe som forteller om populariteten. Det er også den eldste kryptoen så langt og soler seg i glansen av å være flerbruks. Noen kryptovalutaer Ethereum er designet for spesifikke formål som er å lage smarte kontrakter. Bitcoin og Litecoin mer generelt, og det er grunnen til at folk beholder dem for handel, investering, kjøp og mange flere.

Det er alltid en grunn til å endre den ene kryptovalutaen for den andre. Jeg vedder på at du i løpet av investeringen din vil vurdere å eie en bitcoin der, Ethereum der eller dogecoin, alt ettersom. La oss si at du ikke vil pumpe inn noen ny fiat-valuta inn i kryptoverdenen igjen. Alt som er tilgjengelig for deg å bruke i kryptoinvestering er den eksisterende valutaen.

Så mange ting vil få en investor til å ønske å bytte valuta. For å nevne noen, en plan om å gå inn i en investering der den ene valutaen lover bedre avkastning enn den andre eller bare trenger å diversifisere kryptoinvesteringene dine .

Husk til enhver tid at virksomheten innen kryptohandel jobber rundt risiko mens de høster av volatilitet. Når en valuta er mer positivt volatil enn den andre, noe som betyr at du kan hente inn mer avkastning per handel, gjør du ganske enkelt en swap.

Når trenger du å bytte kryptovalutainvesteringen din?

Kanskje vi til nå snakker om alt dette om kryptoutveksling som om alle var nerder allerede. Unnskyld, min feil. Det er visse begreper som alltid vil holde hjernen din i gang når du går dypt inn i kryptoverdenen. En av dem er «kryptobytte.»

Kryptobytte er bare en smart måte å bety utveksling av en kryptovaluta du har for øyeblikket med en annen av tilsvarende verdi. Som vi allerede har forklart før, har kryptovalutaene forskjellige verdier, så ikke vær på nakken av en kryptobørs når du får 13,46 Ethereum for bare én bitcoin.

Bytte krypto for å tjene mer

Vi har allerede gjort et poeng og ble enige om at ingen blir med i krypto for moro skyld. Det er en investering på flukt, og jo mer man kan høste hvert sekund, jo bedre. En investor vil alltid utsette sine beholdninger for handel. Det er tider når en valuta opplever en boom som betyr at en enkelt enhet vil tjene deg mer tilbake. Det er i slike tider med stor etterspørsel at overskuddet flyter.

En smart investor som deg; ja du fordi du leser dette, trenger bare å ta tid når slike trender skjer. Hvis du er rask nok til å merke en økning i prisen på én valuta enn den du har, bytt raskt og tjen en betydelig margin. Noen ganger skjer bommen i løpet av noen få minutter eller timer.

Bytte for å diversifisere kryptoporteføljen

Siden mange mennesker har søte vitnesbyrd om hvordan investeringene deres i krypto har gitt dem store formuer, er det også et betydelig antall som skjærer tenner og angrer på å ha lagt alle eggene sine i én kurv. Det er aldri en intelligent forretningsavgjørelse å overmodig lagre eiendelene dine i én kryptvaluta. Risikoen for en enkelt mynt er høyere enn når de distribueres.

Konseptet med risikospredning er levende i kryptokrati akkurat som i enhver annen investering. Du kan miste all kryptografen din på grunn av svindel, eller verdien av den faller bare så mye at den ikke gir noen avkastning som forventet. Uansett vil du være på den tapende siden. For å redusere slike dumme tap (i mangel på et bedre ord), må du se utover og spare noen mynter i et annet nettverk.

Få passiv inntekt ved å bytte kryptovaluta

Hvem vil ikke få noe ved å ikke gjøre noe? Nei jeg og tydeligvis ikke deg. Jeg ville gått for dette alternativet der alt jeg trenger å gjøre er å bytte valuta og den får verdi akkurat som det. Selv om omtalen av det kan være lurt å få noen til å plassere en del av kryptobeholdningen til det, er det kanskje ikke så søtt som det.

I dag er det opptil tre måter folk tjener penger på å bytte kryptovaluta uten å gjøre noe mer. Disse måtene inkluderer innsats, kryptosparekontoer og kryptoutlån og likviditetspooler og avkastningsoppdrett.

 

Forfatter Fredrick Awino