Nå kan du få et eget krypto VISA

Ludvig
22.03.2022
491 Visninger
kryptobetalingskort

Høsten 2021 kom nyheten om at flere kryptobørser hadde begynt prosessen med å se på mulighetene for å utvikle sine egne betalingskort. Et kryptobetalingskort, med andre ord!

Man skulle nesten tro at dette var en utvikling som kom til å ta lang tid, men så feil kan man altså ta. Kryptobetalingskort eksisterer, og det er noe du enkelt kan skaffe deg hvis det er noe du ønsker deg.

Det er imidlertid viktig å understreke at dette varierer fra kryptobørs til kryptobørs. Ikke alle kryptobørsen har sine egne betalingskort, så kommer helt og holdent an på hvilken kryptobørs du har benyttet deg av til å kjøpe kryptovaluta.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på det nye konseptet som kryptobetalingskort er.

Beste kryptobørser for kjøp av kryptovaluta

Hva er et kryptobetalingskort?

Et kryptobetalingskort kan uten tvil høres litt kryptisk ut, men det er verken skummelt eller like komplisert som det høres ut. Det er egentlig ganske enkelt, og kan faktisk sammenlignes med debitkortet ditt.

Et debitkort er koblet opp til bankkontoen din i banken hvor du er kunde. Det er også mulig å ha debitkort i forskjellige banker. Noen har også noe som kalles kredittkort, men det er ikke noe vi skal se nærmere i denne artikkelen.

Bruk av kryptobetalingskort fungerer på akkurat samme måte som et debitkort. Du oppbevarer det i lommeboken eller vesken din, og så bruker du det når du skal betale i butikken i stedet for debitkortet ditt.

Den eneste forskjellen mellom et debitkort og et kryptobetalingskort, er at med et kryptobetalingskort så trekkes pengene fra kryptolommeboken din i stedet for fra bankkontoen din i den ordinære banken.

Binance lanserer betalingskort:

Binance

Over 600 kryptovalutaer
4.9/5
 • Tilbyr app til mobil
 • Mulighet for VISA kort
 • NFT markedsplass
 • Pool Mining
 • Spot
 • Margin
 • Farming
 • Veldig treg og omfattende verifiseringproses
 • Høyt uttaksbegyr
 • Ingen demotilgang
Verdens største kryptobørs, perfekt for trading!
Åpne konto

Her får du en gjennomgang av krypto VISA fra crypto.com:

Flere kryptobørser tilbyr betalingskort

Det er flere kryptobørser som tilbyr betalingskort, og vi tror at dette er noe som flere kryptobørser vil begynne med etter hvert som kryptovaluta som betalingsmiddel blir mer og mer akseptert i samfunnet.

Med det sagt, så er ikke dette noe som er veldig utbredt her til lands enda, men vi tror likevel at dette er noe som vil komme etter hvert her også.

Det er noen av de mest kjente kryptobørsene som har kastet seg på den nye trenden med å utvikle et eget betalingskort til sine brukere. Blant kryptobørsene som har gjort det finner vi kryptobørsene Binance og Crypto.com.

Hvordan handle krypto på børs?

Et kryptobetalingskort gir mange fordeler

Hvis du har et kryptobetalingskort i lommeboken, så er det ikke slik at den eneste fordelen med det er at du kan betale med kryptovaluta i stedet for å røre pengene som står på den ordinære bankkontoen din.

Et slikt kryptobetalingskort gir en rekke fordeler, men disse vil variere fra kryptobørs til kryptobørs:

 • Med et kryptobetalingskort fra Binance får du opptil 8 % cashback.
 • Kryptobatelingskortet fra Crypto.com gir både cashback (uvisst hvor mye) og gratis tilgang til Spotify og Netflix, samt lounge på utvalgte flyplasser.

Det er imidlertid en hake ved det, og det er at du må stake en god del med kryptobørsens egne kryptovaluta, og det er kanskje ikke alle som er like komfortable med det.

Investere i krypto med lånte penger – kan det lønne seg?

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!