Slik kommer du i gang med Binance

Ludvig
22.05.2022
352 Visninger
Slik kommer du i gang med Binance

Binance er en av de desidert største kryptobørsene på markedet, og aktøren opererer internasjonalt. Hos Binance kan du kjøpe og selge et bredt utvalg av kryptovaluta, noe som inkluderer både Bitcoin, Ethereum, Terra og Cardano.

Vi skal her forklare deg hvordan du går frem dersom du ønsker å handle gjennom Binance, steg for steg.

Hva bør du tenke på før du registrerer deg hos Binance?

Hos norske kryptobørser med godkjenning fra Finanstilsynet kan du trygt gjøre investeringer i Bitcoin og annen kryptovaluta. Du kan da betale med bankoverføring fra en norsk konto med norske kroner, noe som er veldig praktisk.

Så hvorfor vurdere andre alternativer? Binance skiller seg fra de typisk norske kryptobørsene ved at de tilbyr et langt større utvalg av altcoins og kryptovalutaprosjekter. Du finner også et stort marked for NFT-er og staking-produkter.

Binance er imidlertid ikke registrert hos Finanstilsynet, noe som betyr at du ikke kan handle med norske kroner. For deg som bruker vil derfor den største forskjellen være at innskudd for kjøp av krypto må skje i euro, noe som medfører et lite valutavekslingsgebyr på 1,8 %.

Når du utfører innskudd med bankkortet ditt til Binance, vil norske kroner automatisk omgjøres til euro. Du trenger derfor ikke å foreta deg noe ekstra. Alternativt kan du overføre kryptovaluta du allerede eier – for eksempel hos eToro – til Binance.

Hvordan registrere seg og handle hos Binance?

For å kunne kjøpe kryptovaluta, NFT-er eller lignende hos Binance, må du først opprette en brukerkonto og gjøre et innskudd.

Her forklarer vi deg prosessen, steg for steg.

1. Registrer brukerkonto hos Binance

Ved å trykke her kan du registrere en brukerkonto hos Binance. Registreringsprosessen er veldig enkel, og du blir blant annet bedt om å oppgi e-post og et ønsket passord.

Etter kort tid vil du få tilsendt en bekreftelseskode på mail. Denne må legges inn på registreringssiden og på mobilen.

Binance

Over 600 kryptovalutaer
4.9/5
 • Tilbyr app til mobil
 • Mulighet for VISA kort
 • NFT markedsplass
 • Pool Mining
 • Spot
 • Margin
 • Farming
 • Veldig treg og omfattende verifiseringproses
 • Høyt uttaksbegyr
 • Ingen demotilgang
Verdens største kryptobørs, perfekt for trading!
Åpne konto

2. Verifiser identitet og aktiver 2FA

Av sikkerhetsmessige årsaker vil du også bli bedt om å verifisere identiteten din. Dette kan du gjøre ved å klikke deg inn på «Identification», som ligger inne på verktøylinjen når du er inne på brukerprofilen din.

Du vil bli bedt om å legitimere deg i tråd med EUs hvitvaskingsregler. Legitimeringen utføres ved å ta et bilde av ansiktet ditt, passet og et adressedokument. Binance ber deg også om å svare på et par spørsmål, blant annet om midlenes opprinnelse (pengene du setter inn).

Du kan også aktivere tofaktorautentisering (2FA), noe som er anbefalt for å øke sikkerheten ytterligere. Du kan bruke Google Authenticator i forbindelse med 2FA-innlogging.

3. Gjør et innskudd

Neste steg i prosessen er å sette inn penger. Du kan velge mellom følgende betalingsløsninger hos Binance:

 • Visa,
 • MasterCard,
 • Overføring av krypto fra en kryptolommebok,

For å betale trenger du bare å gå til brukerprofilen, og deretter velge «Buy crypto». Du får da opp ulike betalingsalternativer.

4. Kjøp kryptovaluta

Når du skal handle kryptovaluta hos Binance, kan du velge å gjennomføre kjøpet selv via børsen. Denne finner du ved å klikke på «Trade» i kryptobørsens hovedmeny.

Alternativt kan du velge å benytte deg av konvertering, noe som innebærer at Binance gjør hele jobben for deg. Dette kan være et greit alternativ for nybegynnere som er usikre på hvilke investeringer som bør satses på.

Sett i gang med handel hos Binance

Hos oss finner du mye nyttig informasjon om trading av kryptovaluta, blant annet via Binance. Om du heller ønsker å handle hos en aktør med godkjenning fra Finanstilsynet, kan vi blant annet anbefale eToro.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!