Kryptovaluta kan også brukes til veldedige formål

Ludvig
26.03.2022
319 Visninger
Kryptovaluta kan også brukes til veldedige formål

Det er ingen tvil om at det foregår mye stigmatisering i forbindelse med kryptovaluta. Selv om konseptet har eksistert i mer enn et tiår, er det mange som fremdeles er skeptiske.

Det er naturligvis tillatt, men i skepsisen er fort gjort å glemme at det også er mulig for folk å bruke kryptovaluta til noe bra, som for eksempel veldedige formål! Det er langt ifra bare investeringer med utgangspunkt i en egoistisk tankegang!

10 myter om kryptovaluta

Kryptovaluta kan brukes til så mangt

Kryptovaluta (mer spesifikt Bitcoin) tok verden med storm i 2009. Fra den dag har vi kunnet dele verdens befolkning i to hovedgrupper: De som er positivt innstilt ovenfor Bitcoin, og de som ikke er det. Sistnevnte er gjerne en kombinasjon av negative innstillinger og skeptiskhet.

Til tross for dette har uten tvil konseptet kryptovaluta kommet for å bli. Mens kryptovaluta generelt for mange er en langsiktig investering, så har Bitcoin andre steder i verden blitt akseptert som offisiell valuta. Men det er også mulig å bruke til å gjøre en donasjon!

Hvis man er negativt innstilt ovenfor noe, er det fort gjort å glemme at det faktisk finnes mennesker som kan tenkes å bruke det til noe bra.

[etoro]

Veldedige formål du kunne donere til i fjor

Den sikreste måten du kan kjøpe kryptovaluta på, er å gjøre det igjennom å handle hos en kryptobørs. Det er heller ikke til å stikke under en stol at mange foretrekker en norsk kryptobørs. Da er kryptobørsen Firi et godt eksempel!

Det er én liten detalj som gjør kryptobørsen Firi unik, og det er at kryptobøren har et lite øye til veldedige formål. Faktisk så blir brukerne av Firi oppfordret til å gjøre donasjoner til forskjellige veldedige formål. Og det er veldig fint – det finnes ingen annen måte å si det på.

Nedenfor skal vi ta en nærmere titt på noen av de veldedige formålene som Firi oppfordret brukerne sine til å donere til i 2021!

Rosa sløyfe-aksjonen

«Rosa sløyfe» er et begrep som er kjent for de aller fleste. Det er nemlig navnet på aksjonen ved samme navn som går av staben i oktober hvert eneste år. Aksjonen er et samarbeid mellom Kreftforeningen og Brystkreftforeningen.

Det er en veldig viktig grunn til at denne aksjonen holdes år etter år. Hensikten er nemlig å spre informasjon om brystkreft, og dermed øke folkets kunnskap om sykdommen, samt å vise solidaritet med de som rammes av denne forferdelige sykdommen.

Gjennom kryptobørsen Firi kan du donere en del av beholdningen din til dette formålet. Kryptovalutaen gjøres om til norske kroner og doneres så til Rosa sløyfe-aksjonen!

TV-aksjonen

En annen aksjon som Firi gav brukerne sine muligheten til å donere til i 2021, var TV-aksjonen. Dette året var aksjonen til innsamling for Plan Norge og aksjonen «Barn, ikke brud» hvor pengene som samles inn går til å bekjempe barneekteskap.

I likhet med Rosa sløyfe-aksjonen så omgjøres kryptovalutaen som doneres til TV-aksjonen om til norske kroner, og doneres deretter til Plan Norge mot slutten av perioden.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!