Forfalskning av Bitcoin

Fredrick Awino
17.05.2022
257 Visninger

Ingen ønsker noen gang å bli fortalt, denne gjenstanden er forfalsket, la være alene hvis det er penger. Bare for å vite det, når det kommer til pengesaker, vil du bli fortalt at det er falsk valuta. Det er kanskje ingen overraskelse at noen du kjenner har blitt offer for falske penger, ikke fordi de siktet på å svindle, men fordi pengene også ble overlevert dem i den formen.

Når du starter din lange reise inn i kryptoinvesteringer og -handel, kan det være av interesse å vite om det er sjanser for å ha en cache med falske bitcoins, Ethereum eller andre altcoins. Fordi transaksjoner på krypto i stor grad skjer på nettet, er det ingen sjanser til å holde pengene mot lyset for å se etter sikkerhetsfunksjoner som folk morsomt nok ville gjort.

En kort om forfalskning av kryptovaluta

Forfalskning av valuta har eksistert siden den første valutaen ble til. Som forventet har folk denne onde tendensen til å lage en falsk versjon av hver ekte ting, som er skjebnen som har rammet valuta siden den gang.

Bare for å få hele ideen og relatere tradisjonell forfalskning til hva det kan være i kryptoverdenen. la oss lære litt grunnleggende. Så, forfalskning av en valuta er en prosess der en imitert valuta produseres uten myndighetenes juridiske sanksjon. En valuta kan ha alle sikkerhetsfunksjonene og se nøyaktig ut som de lovlige pengene, men den anses fortsatt som falsk for ikke å ha gått gjennom den angitte prosessen for anerkjennelse som lovlig betalingsmiddel.

Vanligvis har et land et utpekt mynt- og trykkerifirma som er nøye overvåket og sikkert av myndighetene. Når pengene først er preget eller trykt, må de gjennom en forseggjort prosess med registrering av sentralbanken før de utstedes som en legitim butikk og verdimåling. Falske valutaer skrives ut anonymt og går ikke gjennom en vanlig prosess for opptak til økonomien som lovlig betalingsmiddel.

Kanskje kryptovaluta kan forfalskes?

Kryptovaluta er en relativt ny gutt i blokkene av pengemarkeder. Så det er mulig og faktisk lett å tenke at den samme skjebnen som har rammet fiat-valuta også kan ramme den. Dette resonnementet er faktisk et godt utgangspunkt for å skape verdifull læring i egen fart om hvilken krypto du velger.

Kryptovalutaer har vokst i den siste tiden, takket være den økende aksepten og teknologien. I motsetning til i det siste tiåret da bitcoin var den dominerende kryptoen, fortsetter det å dukke opp nye, som deretter vekker bekymringer og legitime bekymringer om muligheten for falske.

Ingen vil noen gang forestille seg å våkne opp en dag og bli fortalt at bitcoinene hans er forfalsket eller kanskje blir anklaget for det. Beklager dette foredraget gir deg gåsehud eller får deg til å tenke på å skynde deg å ta ut bitcoinene dine . En siste ting før du tenker nytt om legitimiteten til myntene dine er at teknologien som støtter krypto ikke kan tillate forfalskning å finne sted. Prosessen med å validere en krypto krever en rekke datamaskiner koblet sammen med kraftig teknologi som ikke tillater ondsinnet aktivitet.

Hvis noe, får kryptovaluta sin prestisjeposisjon på grunn av vanskeligheten med å forfalskes. Du kan være sikker på at alt krypto som ligger på kontoen din for øyeblikket er legitimt og verdifullt. Ingen vil henvende seg til deg overhodet for å anklage for å ha forfalskninger. Ingen myndigheter eller slike byråer er involvert i kryptoøkosystemet som forteller hvorfor det er umulig å forfalske.

Bitcoin kan ikke forfalskes, men det kan kopieres

Kryptovalutaer som virtuelle valutaer er en indikasjon på at de kan forfalskes. I et hvilket som helst digitalt miljø kan alt bli sprukket eller til og med kopiert. De samme tingene som skjer med bøker, filmer og musikk som er piratkopiert, finner også sted i kryptovaluta-verdenen. Men når det gjelder Bitcoin, er det litt unikt.

Det er viktig å merke seg at selv om kryptovalutaer kan kopieres, er det svært vanskelig å forfalske dem. Krypto er avledet fra ordet » kryptografi «, som refererer til en prosess som gjør det nesten umulig å forfalske digitale valutaer, inkludert Ethereum og Bitcoin. Slik systemet med bitcoin er strukturert, kan man ikke dobbeltbruke eller til og med generere over én transaksjon bare i én operasjon. Derfor eliminerer systemet problemet med forfalskning.

Kryptovalutamarkedet er svært oppblåst

Kryptovalutamarkedet er overoppblåst. På grunn av spørsmålet om markedsmanipulasjon er det derfor flere bitcoin-børshandlede fond som har blitt utsatt for regulatorisk godkjenning. Bitcoin har blitt sett på som en Ponzi-ordning hovedsakelig fordi personene som ble med i pyramiden på et tidligere tidspunkt er de som har stor nytte.

Bitcoin-valuta har aldri blitt hacket, og det er ingen sjanse for at den noen gang kan bli hacket. Opprinnelig, i 2010, hørte Wences Casares, en gründer, om navnet Bitcoin, men var ikke overbevist om påstanden. I disse tider så Bitcoin ut til å være en god kryptovaluta, selv om den hadde noen sårbarheter.

Wences Casares hyret inn to sikkerhetsteam som han betalte rundt $500 000 slik at de kunne bryte Bitcoin-systemet. Dessverre mislyktes de etter seks måneder med seriøse undersøkelser. Ifølge dem er systemet godt bygget, som de ikke kunne hacke. Problemet gjorde ham til en stor tilhenger av Bitcoin.

Historien er en indikasjon på at selv om folk har forsøkt å forfalske valutaer som bitcoin, har de vært mislykkede i sine operasjoner. Siden lanseringen av Bitcoin har den blitt angrepet over 500 ganger, og alle operasjonene har vært mislykkede.

Kryptovalutaer som Bitcoin kan ikke forfalskes ettersom de bruker Distribuert Ledger

Kryptovalutaer bruker distribuerte hovedbøker, som er blokkjedeteknologi. Denne teknologien betyr at en person har en kopi av hver enkelt persons transaksjonshistorikk. Dessuten har de andre bitcoin-brukerne det samme. Litt betyr at når hver enkelt har en kopi, så er de alle enige med hverandre om hva hver person eier.

Det er ingen person som har myndighet til å endre transaksjonshistorikken. Dessuten kan det ikke gjøres på datamaskiner til en annen person. Imidlertid kan de lokalt endre det. Hvis de velger dette alternativet, vil transaksjonen bli avvist fordi den generelle nettverkskonsensusen ikke stemmer overens med kopien deres.

Det er noen ting som gjør det vanskelig for bitcoin å forfalskes. For det første er det fordi det ikke er en fysisk valuta. Bitcoin er en virtuell valuta selv om den har alle egenskaper for gode penger. Dessuten har det vakt oppmerksomhet, inkludert å være et delbart medium for å lagre verdi, knappe penger og penger for peer-to-peer-transaksjonen.

Det er ingenting som hindrer enkeltpersoner over hele verden fra å forfalske de forskjellige digitale valutaene. For tiden er det over 2000 kryptoer. Dessverre er de fleste av dem svindel eller til og med kopier av bitcoin. Det betyr at selv om det er vanskelig å forfalske Bitcoin, kan det kopieres.

Å ha en lommebok betyr ikke å ha en faktisk Bitcoin

En av hovedgrunnene til at Bitcoin ikke kan forfalskes er fordi når man har en lommebok på telefonen med Bitcoin, så betyr ikke det at de har faktiske Bitcoin på telefonen. Det er forskjellig fra et bankkort eller til og med et kredittkort. Lommeboken har et passord eller rettere sagt private nøkler for at man skal kunne bruke Bitcoin.

Bitcoin-kryptovalutaen er unik, og det er grunnen til at den ikke har blitt hacket. En persons Bitcoin-lommebok har kapasitet til å lese blokkjeden. Derfor, når den er på nett, ser lommeboken på blokkjeden for å lese ens Bitcoin-verdi. Det er nesten på samme måte som bankkortet leser saldoen på bankkontoen.

Når det gjelder en bank, for å kunne endre saldoen din, må du hacke datasystemet til banken. Prosessen anses å være mye enklere sammenlignet med hacking av Bitcoin blockchain. Derfor er det nesten umulig å hacke Bitcoin. Dessverre, hvis man mister den private nøkkelen, er myntene tapt. Den eneste mulige måten en person kan stjele din Bitcoin på er ved å ha tilgang til dine private nøkler.

Mange har spurt seg selv om det er en mulighet for å forfalske Bitcoin. Svaret kan være både ja og nei. For det første er det et nei da det er så vanskelig for en person å forfalske. For det andre kan det være et ja siden det er høye sjanser for å lage et token i en annen Blockchain enn referert til som Bitcoin. Senere kan man selge det til uvitende enkeltpersoner.

Bitcoin kan ikke forfalskes på grunn av måten blokkjedeteknologi fungerer på

Når du registrerer alle transaksjonene i Bitcoin, er prosessen basert på Blockchain-teknologi. Den elektroniske hovedboken har spesifikke egenskaper, inkludert at den er distribuert, permanent, unik, global og offentlig . Dessuten er transaksjonene som foregår i Bitcoin vanligvis gruppert i blokker. Hver av blokkene er også knyttet til forgjengeren på en sekvensiell og kronologisk måte.

Forfatter Fredrick Awino