VeChain – en av de største kryptovalutaer på markedet

Ludvig
31.10.2022
530 Visninger
vechain

Vurderer du å investere i VeChain? Da kan det være en god idé å sette seg litt inn i det, for å vurdere hvor vidt det er god investering eller ikke.

VeChain er en kryptovaluta som ble lansert i 2016, og nå regnes denne kryptovalutaen som en av de største kryptovalutaene på markedet.

VeChain er imidlertid mer enn bare en kryptovaluta. Plattformen blir også brukt til å holde øye med forsyningskjeder.

I denne artikkelen skal vi bli bedre kjent med VeChain, både som kryptovaluta og hvordan det brukes i arbeidet med administrasjon av forsyningskjeder.

Hva er VeChain?

VeChain er som nevnt en kryptovaluta. Denne kryptovalutaen ble lansert i 2016. I skrivende stund (6 år etter lanseringen) regnes VeChain som en av de største kryptovalutaene på markedet.

Men som nevnt innledningsvis; VeChain er mer enn bare en kryptovaluta. VeChain plattformen spiller også en viktig rolle i forbindelse med forsyningskjeder. En forsyningskjede er et nettverk av virksomheter som samarbeider for å forflytte et produkt fra produsenten til kunden.

VeChain er nok et eksempel på hvordan kryptovaluta revolusjonerer fremtidens løsninger innfenria lt fra logistikk til banktjenester. Se hvordan i denne videoen:

Kryptovalutaen VeChain

VeChain ble lansert i 2016, noe som betyr at dette er en kryptovaluta som er 6 år gammel. På disse årene har kryptovalutaen utviklet seg til å bli en av de største kryptovalutaene på markedet.

VeChain er en svært volatil kryptovaluta. Det betyr at kursen svinger opp og ned – av og til så fort at du ikke aner hva som har skjedd før det allerede har skjedd.

Kryptovalutaen VeChain har en markedsverdi på rundt 5,4 milliarder dollar. Den er en del av grunnen til at VeChain gjerne omtales som en av de største kryptovalutaene på markedet.

VeChain har et stort potenisale på grunn av teknologien bak

VeChain plattformen

VeChain plattformen blir også brukt til å holde øye med forsyningskjeder fra øyeblikket de forlater produsenten til øyeblikket de har ankommet kunden. Dette bidrar til å forhindre svindel og forfalskning, noe som har vist seg å fungere bra, og det har ført til at VeChain blir benyttet av mange, store selskaper.

Forretningsidéen bak VeChain plattformen er at transporten av forsyningskjeder skal være effektiv uten at det går utover sporbarheten og åpenheten på veien. I tillegg vil dette arbeidet bidra til at kostnadene reduseres, og at hver enkelt forbruker har mer kontroll.

VeChain kurs

Som de fleste andre kryptovalutaer, er VeChain svært volatil. Det betyr at VeChain kursen er preget av store (og til tider ganske ekstreme) svingninger. I praksis betyr det at kursen kan både øke og falle i løpet av relativt kort tid.

Ved å gjøre en prisanalyse er det mulig å se nærmere på VeChain kursen og finne ut hvilke faktorer som påvirker kursen. Dette er viktig dersom man ønsker å skaffe seg et overblikk over den historie prisutviklingen i forbindelse med VeChain kursen.

  • Tilbud og etterspørsel – dette er en klassisk faktor i forbindelse med kursen til en kryptovaluta. Stor etterspørsel fører til at prisen presses opp, ettersom det er stor interesse rundt kryptovalutaen. I noen tilfeller kan etterspørselen imidlertid være lav, noe som betyr at konkurransen ikke er like høy og dermed vil prisen være lavere.
  • Antall mynter i omløp – Hvor mange mynter som er i omløp av den aktuelle kryptovalutaen har også mye å si. I dag er det ca 64 milliarder VeChain mynter i omløp, som er mye større enn for eksempel Bitcoin med sine 21 millioner mynter. Det er med andre ord enklere å få tak i VeChain enn det er å få tak i Bitcoin, og det vil presse prisen for VeChain ned.
  • Resten av kryptomarkedet – Husk at kryptomarkedet forandrer seg hele tiden; ikke bare kryptovalutaen du er interessert i å kjøpe. Utviklingen av kryptomarkedet i sin helhet vil også mye å si for hvordan prisen for kryptovalutaen du ønske deg utvikler seg. Kryptomarkedet pleier å følge hverandre tett, og å følge med en annen kryptovaluta kan gi deg en pekepinn på hva kan komme til å skje med kryptovalutaen du ønsker å investere i nær fremtid.

Når det gjelder hva det kommer til å koste å kjøpe VeChain i fremtiden, så er det ikke lett å forutsi. Man er nødt til å være synsk for å kunne forutsi det, men vi kan komme med en prognose basert på informasjonen vi har akkurat nå:

  • På ett år (mellom januar 2020 og januar 2021) steg VeChain kursen med 300 prosent.
  • I dag ligger prisen per VeChain på rundt 0,024 dollar (sjekk kursen akkurat nå).

Hvis VeChain kursen fortsetter i dette tempoet, så er det ikke utenkelig at pris per mynt vil ligge på rundt 6 kroner (eller mer) innen 2023. Å følge med på hvordan dette kommer til å utvikle seg kommer til å bli veldig spennende!

Derfor bør du vurdere å investere i VeChain

Det er flere grunner til at du bør vurdere å investere i VeChain! Her er en liten oversikt over noen av grunnene til at det vil være en god idé:

  • VeChain har en markedsverdi på rundt 5,4 milliarder dollar. Kryptovalutens kurs har steget ekstremt de siste årene, og ligger i skrivende stund på 0,024 dollar!
  • På bare 6 år har VeChain opparbeidet seg en god posisjon i kryptomarkedet. På grunn av den høye markedsverdien er det ikke uvanlig å omtale VeChain som en av de største kryptovalutaene på markedet.
  • Det er veldig enkelt å investere i VeChain. Du må bare skaffe deg tilgang til en handelsplattform hvor du kan kjøpe denne kryptovalutaen. Hvordan du gjør det kommer vi tilbake til om litt!

Her kan du kjøpe VeChain

Vurderer du å investere i VeChain? Om noen år kan det vise seg at det var en veldig god idé! Det vil bare tiden vise.

Men å investere i VeChain er en veldig enkel prosess. Som nevnt trenger du bare tilgang til en handelsplattform hvor du kan kjøpe denne kryptovalutaen. Det skaffer du deg enkelt ved å opprette en brukerkonto/profil på handelsplattformen du vil handle på.

I tillegg til at du må registrere deg på handelsplattformen så må brukerkontoen verifiseres. Du må også sørge for å sette penger inn på kontoen, som senere skal gå inn i investeringen din. Men etter at det er gjort, så er alt klart til å investere i VeChain.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!