Å ha mer enn én bitcoin-lommebok

Fredrick Awino
08.05.2022
209 Visninger

Å ha mer enn én kryptovaluta-lommebok er noe enhver smart investor eller trader bør vurdere veldig seriøst. Du vet at folk har denne dårskapen og komforten av å måtte forholde seg til bare én konto om gangen.

As much as it is always a lot easier to control one wallet, this is not the same thinking that a bitcoin investor should take. It requires more than just a need for convenience when deciding how many bitcoin wallets to have at any given time.

Hvorfor det er en dårlig idé å lagre all Bitcoin i en enkelt lommebok

Bitcoin just like the other cryptocurrencies continue to evolve with so much knowledge about your safety as a trader emerging. Something about bitcoin is that malicious people and cybercriminals are very much interested in sabotaging it. Remember, there are individuals who don’t still believe that bitcoin is just about to curve out its space in the global financial sector.

Hver gang du åpner en bitcoin-lommebok og kjøper den første haugen med bitcoins, kjøper du en andel av risikoen for angrep. Blockchain-teknologien som er ryggraden i bitcoin avslører ikke identiteten til investorer med eierandeler i den, men det er mulig å se en konto med en ekstraordinær stash av den digitale valutaen. Dette betyr at kontoen lett kan være et mål for kryptohackere.

Forutsatt at du har opp til mer enn 10 000 BTC i bitcoin-lommeboken, betyr det flere millioner dollar. Nettkriminelle vil ikke finne søvn når de ser et slikt beløp på kontoen din. Du vet aldri om oppdraget til enkelte individer i Blockchain si å spionere – de fortsetter å sjekke er bare ut hvor mye som holdes på hvilken konto.

Gitt at det kanskje ikke er lett for kryptohackere å finne en vei inn i blokkjeden siden teknologien som brukes ikke er lett å trenge gjennom, er det en annen risiko for å ha alle myntene gjemt i én lommebok. Tenk på dette, risikoen hvis du mister en privat nøkkelkode.

Privat nøkkelkode er det som gir deg tilgang til kryptoen i lommeboken din. I det uheldige tilfellet at du mister denne nøkkelkoden, vil alle formuene gå i vasken. Det kan høres ut som en vond drøm, men realiteten er at når du mister din private nøkkelkode for kryptolommeboken, glem alt som er der inne. Du må være ekstra forsiktig med denne serien med 32 byte kode. Så å ha mer enn én bitcoin-lommebok er ikke for prestisje, men en sikkerhetskopi i tilfelle én lommebok glipper unna.

Få en ekstra bitcoin-lommebok

For en smart bitcoin-investor som deg, er det viktig å beskytte lommeboken din mot enhver mulig risiko. Hele virksomheten med handel med bitcoin og enhver annen krypto er evnen til å håndtere risikoer og forbli på den vinnende siden hele veien.

Det kan være fristende og en utrolig ting når du åpner lommeboken og undrer deg over hvor mye bitcoin du har. Fornøyelsen og moroa som følger med å eie, la oss si 9000 BTC på én konto, kan kanskje ikke sammenlignes med hvis du deler dem til 450 BTC på to kontoer. Men til side for fantasi, er bitcoinene dine trygge? Svaret er nei.

Multi-Cryptocurrency lommebøker

En kryptolommebok fungerer som din reserve der kjøp og salg av valutaen startes. Du vil alltid ha lommeboken som en trygg havn hvor myntene kan finne hvile mens du overvåker markedstrendene.

I dag er det forskjellige lommebøker tilgjengelig på markedet som gir deg tilgang til mer enn bare én mynt om gangen. For eksempel lar Freewallet deg handle i Ethereum, bitcoin, Litecoin og mange flere. Dette er en mulighet, men bør dette være noe for deg? Jeg antar ikke for noen som ønsker å spre risiko.

Kryptospesifikke lommebøker

De kryptospesifikke lommebøkene tillater deg bare transaksjoner for den spesifikke typen kryptovaluta. La oss si en lommebok som holder og tillater transaksjoner kun for Ethereum eller bitcoin. I dette tilfellet, hvis du er interessert i å investere i mer enn én kryptovaluta om gangen, er det nødvendig med flere kontoer. Dette er også en smart måte å ta risikoen fra investeringene dine.

Så er det fornuftig å ha mer enn én bitcoin-konto?

Å ha mer enn én bitcoin-konto sparer deg fra å tape investeringer i tilfelle kryptohacking. Det er den beste måten å unngå å tape store summer og bli et enkelt mål for alle slags ondsinnede aktiviteter i blokkjeden.

Selv for samme valuta er det fortsatt fornuftig å handle fra to forskjellige lommebøker avhengig av hvor mange investeringer som ligger i lommeboken. Beløpene som transaksjoner på kontoene dine bør forbli rimelige; ikke for høy til å utsette deg for nødvendige risikoer.

Forfatter Fredrick Awino