Hva du trenger for å åpne en kryptolommebok

Fredrick Awino
03.05.2022
273 Visninger
Hva du trenger for å åpne en kryptolommebok

Kryptovalutainvesteringer er raskt i ferd med å bli et kjent navn, spesielt blant formuebyggere og ambisiøse risikotakere. Mens en seksjon utelukkende er drevet av frykt for ikke å sette penger i krypto, gjør andre det allerede nådig og høster mye av investeringene sine. Jeg antar at du leser dette innlegget fordi du tilhører kategorien risikotakere og formuebyggere.

Selv om du kanskje er veldig interessert i å starte investeringen din i en kryptovaluta ; om bitcoin, Coinbase, Ethereum navngir dem, er det viktig å vite nøyaktig hvor du skal begynne alt. Akkurat som i alle andre investeringer, er det en vanlig prosedyre for å oppgi investering i kryptovaluta.

La oss prøve å gå flittig gjennom hva du er en førstegangsinvestor i bitcoins trenger å ha når du starter din satsning. Populariteten til krypto kan først se skummel ut. Faktisk er det mulig å tenke at å investere i krypto krever bare uhyrlige pengesummer som bare rike mennesker har, langt ifra. Kravene er enkle. Se her..

Personlige identifikasjonsdokumenter kreves ved start av kryptoinvesteringer

Investering og handel med kryptovaluta, akkurat som alle andre finansielle systemer, krever å kjenne kundene sine gjennom en fast identifiseringsprosess . Så mye som krypto er ment å skjørte rundt problemene med tradisjonelle valutaer, tar det ikke bort behovet for å sikre ren virksomhet.

Det er ikke mulig å anonymt utføre en transaksjon i kryptovaluta. I tilfelle du tror at krypto er gud sendt for å begå kriminalitet uten å bli sporet, så er det et falskt inntrykk. Du må kontrolleres av kryptovalutabørsene du har å gjøre med til de forsikrer seg om at identiteten din ikke er i tvil.

I tillegg til behovet for å tilby kryptobrukere en enkel måte å kjøpe og se på samt investorer, er det et generelt behov for å operere innenfor grunnleggende anti-hvitvasking (AML) og Know Your Customer (KYC) forskrifter. Dette er for å beskytte deg som investor eller kunde mot de stadig økende forsøkene fra svindlere for å trenge inn og fleece kryptoeiere.

Vanligvis, når du oppretter en digital lommebok med en kryptovaluta-børs med det formål å angi reisen din med kryptovaluta, vil du bli bedt om å gi din identitetsbekreftelse i form av et tredjepartsdokument, for eksempel et pass eller nasjonalt identitetskort. Imidlertid prøver kryptobørser å bruke andre moderne verifiseringsprosesser for å unngå å se ut som om de bare er en fortsettelse av de tradisjonelle bankene som vanligvis ville be om slike fysiske dokumenter.

I dag vil de fleste kryptoinvestorer be om identifikasjon i form av en unik kode sendt til din registrerte enhet eller ta en tydelig selfie. I alle fall kan denne prosessen se smertefull ut, det er verdt å ta den for sikkerheten til dine kryptoinvesteringer.

Behov for en bankkonto når du investerer i Crypto

En bankkonto som penger for å kjøpe det bestemte valget av kryptovaluta er nødvendig fra starten av. Husk at kryptovaluta er en ny kreasjon som betyr at en investor som deg må gjøre en overføring av formue fra en form til den nye formen. For eksempel eier du land, privat jetfly, gullgruve og så videre et sted. Din nåværende form for eiendel kan ikke brukes direkte til å kjøpe en kryptovaluta. Derfor kreves det en vanlig bankkonto.

Behovet for en bankkonto når du starter kryptoinvesteringsreise betyr ikke en retur til det tradisjonelle finansielle systemet du ellers søker å forlate. Nei, det er bare et springbrett til kryptoverdenen. En bankkonto er det som vil knytte fiat-valutaen din til kryptovaluta-børsene, slik at de kan ta fra den penger tilsvarende mengden krypto du ønsker.

Stabil og sikker internettforbindelse i kryptoinvestering

Hastigheten og sikkerheten til nettverket du bruker som kryptoinvestor er av stor betydning. Ingen eier noen gang gull og går med det nedover gaten på bare hender, aldri. Din kryptoinvestering er så verdifull. Bare i tilfelle du har glemt det, fortsetter mani og hastverk med å få minst en andel av kryptoen øke for hver dag, og det samme gjør svindlere og identitetstyver.

Som en digital eller ganske enkelt virtuell valuta, kan krypto ikke trekkes tilbake og oppbevares i en lås- og nøkkelsafe hjemme. Valutaen er alltid der ute, bare du sitter i den digitale lommeboken din i påvente av en verdiøkning eller gir et betalingsmiddel på nett. Du vil åpenbart være interessert i å gjøre et poeng for å holde pengene trygge på gatene i kryptomarkedet.

For deg som i stor grad er interessert i krypto for å handle og få verdi fra volatiliteten, blir et raskt og pålitelig internett en uunnværlig venn. Verdien av krypto endres annethvert minutt som svar på det som skjer globalt, som for eksempel Russlands invasjon av Ukraina. Du vil alltid se kryptohandlere sitte foran disse sprø grafene som kanskje ikke er enkle å forstå for en start. De kaster ikke bare bort tid eller lat, den minste svingning i valutaverdi kan bety et stort tap eller en ren fortjeneste. Som motivert kryptoinvestor vil du snart trenge slike grafer.

Trygg lagring for kryptovalutaen din

Trygg lagring av kryptovalutaen din bør være noe som plager enhver investor. Når du først har satt pengene dine i krypto, er interessen din bare én voksen, slik at den tar seg av regnværsdagene. Siden svindlerne blir mer intelligente for hver dag, er sikkerheten som tilbys av kryptobørser alene ikke nok. Ja, de vil forkynne hvordan de jobber døgnet rundt for å holde myntene dine trygge, men dette burde ikke være akkurat nok.

Stedet hvor alle lagrer kryptovalutaen sin, er et digitalt rom kalt en lommebok. Lommeboken kan betjenes av selve kryptobørsen eller en tredjepart. Det er to typer lommebøker å velge mellom som avgjør hvor sikker valutaen din er. Den ene er den kalde lommeboken og den andre er den varme lommeboken. Se mer om kald og varm lommebok her.

Forfatter Fredrick Awino