Bitcoin Prime Omtale

Ludvig
14.11.2022
415 Visninger
Bitcoin Prime Omtale

Vurderer du å investere i Bitcoin eller en annen kryptovaluta? Da kan handelsverktøyet Bitcoin Prime være noe for deg!

Bitcoin Prime beskrives gjerne som en robot med kunstig intelligens som hjelper deg med å handle kryptovaluta basert på algoritmer.

Målet til Bitcoin Prime er å gjøre det å handle med kryptovaluta så enkelt som overhodet mulig. Å handle med kryptovaluta skal være like enkelt for nybegynnere som det er for tradere med mange års erfaring i bransjen.

Det er ingen hemmelighet at mange har stilt seg kritiske til Bitcoin Prime som verktøy. Hvordan fungerer det, og er det trygt å bruke det? Dette er spørsmål vi skal besvare i denne artikkelen. I tillegg til dette skal vi se på hva Bitcoin Prime er og hvordan du kommer i gang med det.

Hva er Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime er en handelsverktøy basert på automatisert programvare. På grunn av det er det ikke uvanlig at Bitcoin Prime blir omtalt som «Bitcoin Prime robot».

Dette handelsvertøyet er utviklet med utgangspunkt i kunstig intelligens, og roboten bruker algoritmer for å finne ut hvilke handler som er mest lønnsomme.

Bitcoin Prime fortar valg basert på handelsinnstillingene hver enkelt investor har lagt inn på sin profil i forkant av handelen. Handlene skjer med andre ord alltid med dine preferanser (f.eks strategi og mål) som utgangspunkt.

Hensikten med dette handelsverktøyet er å gjøre det enklere å handle med kryptovaluta. Særlig hvis du er nybegynner – da vil Bitcoin Prime være til stor hjelp for deg. På mange måter vil Bitcoin Prime fungere som en forsikring på at alt går som det skal frem inntil du har satt deg inn i og lært det du trenger å vite for å kunne styre dette mest mulig selv.

https://youtu.be/maFlltJ3Xc8
Er Bitcoin Prime svindel eller ikke? Her får du noen innspill.

Slik fungerer Bitcoin Prime

Hvordan fungerer Bitcoin Prime? Som nevnt er Bitcoin Prime et handelsverktøy med kunstig intelligens. Dette er rett og slett en robot, som tar utgangspunkt i algoritmer til hovedsakelig to ting: 1) analysere kryptomarkedet og 2) gjennomføre handler på vegne av deg basert på dine forhåndsinnstilte opplysninger.

Når du bruker Bitcoin Prime kan du være helt sikker på at du gjør en lønnsom handel, for det er det som er det overordnede målet til dette handelsverktøyet.

Handelsverktøyet overvåker markedet 24/7. Hensikten er å finne den mest lønnsomme handelen for tradere som benytter seg av dette verktøyet. Det spiller ingen rolle hvor vidt kursen stiger eller synker på det aktuelle tidspunktet. Bitcoin Prime vil alltid finne den beste avtalen for deg!

Ettersom Bitcoin Prime er et automatisert handelsverktøy, så trenger du faktisk ikke å foreta deg noe som helst. Din eneste oppgave er å legge inn hvilke preferanser du har i forbindelse med en mulig handel, og så tar Bitcoin Prime seg av resten. Å handle med kryptovaluta har aldri vært enklere!

Er Bitcoin Prime trygt?

Det er mange som lurer på hvordan Bitcoin Prime fungerer, men det er ikke det eneste folk lurer på. Veldig mange lurer også på hvor vidt det er trygt å bruke Bitcoin Prime. Så er Bitcoin Prime trygt?

I forkant av denne artikkelen har vi selv testet ut Bitcoin Prime, og vi kan forsikre deg om en ting: Bitcoin Prime er ikke juks, eller noen form for svindel! Det er med andre ord 100 % trygt å bruke dette handelsverktøyet. I tillegg er det veldig enkelt å bruke i praksis.

Når du aktiverer dette handelsverktøyet vil det dukke opp instruksjoner om hva du skal gjøre på skjermen, og den beste fremgangsmåten er å følge disse. Et veldig enkelt råd – men det fungerer uten tvil. Bitcoin Prime vil etterpå sende deg til en handelsplattform hvor selve handelen finner sted – og ja, handelsplattformen er regulert.

Kom i gang med Bitcoin Prime

I forbindelse med Bitcoin Prime må man igjennom en registreringsprosess. Men fortvil ikke – dette er en veldig enkel registreringsprosess.

Det er imidlertid viktig å huske på at Bitcoin Prime er en tredjepartsplattform. Det betyr at selve handelen blir utført på det som for Bitcoin Prime er eksterne handelsplattformer. Bitcoin Prime vil automatisk sende deg over til handelsplattformen hvor handelen vil foregå etter at du er ferdig med registeringsprosessen.

Nedenfor finner du en trinn for trinn guide som forteller deg hvordan du kommer i gang med Bitcoin Prime.

Registrering av konto

Du er først og fremst nødt til å registrere deg. Opprette en brukerkonto hos Bitcoin Prime, med andre ord. Dette er dog ikke en tidkrevende prosess. I tillegg er det helt gratis, så du betaler ikke en eneste krone på dette tidspunktet.

Registreringsprosessen innebærer som regel at du må oppgi personlige opplysninger om deg selv. I noen tilfeller kan det hende at du blir bedt om vente – i påvente av at en av Bitcoin Prime’s medarbeidere skal ta kontakt med deg og hjelpe deg med å fullføre prosessen. De vil også informere deg om hvordan dette verktøyet fungerer, noe som er svært praktisk.

Det er heller ikke uvanlig at registreringsprosessen inkluderer at du er nødt til å verifisere deg. Men igjen – dette er en veldig enkel prosess.

Gjør et innskudd

Etter at du har opprettet en brukerkonto og verifisert den, så kan du gå videre til neste steg i prosessen. Neste steg er å gjøre et innskudd. I likhet med verifiseringen er dette en prosess alle må igjennom for å få muligheten til å bruke Bitcoin Prime.

Bitcoin Prime opererer med et minimumskrav i forbindelse med dette. Minimumskravet er på 250 dollar. Det betyr at du er nødt til å sette inn 250 dollar eller mer på kontoen din, for å kunne gå videre til neste steg.

Det er imidlertid opp til deg å bestemme hvilken betalingsmetode du vil benytte deg av. Bankkort, bankoverføring og PayPal er noen av betalingsmetodene som er tilgjengelige hos Bitcoin Prime, så sjansen for å finne en metode man er fortrolig med er veldig stor.

Start handel

Når innskuddet er i orden, er alt klart til å starte handelen.

Det kan dog være en god idé å bruke litt tid på å bli kjent med Bitcoin Prime som programvare før du går i gang med å handle.

På tidspunktet du føler deg klar til å handle, er det bare å sette i gang. Trykk på «start handel» og følg instruksjonene på skjermen.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!