Gjeldende strategier for kryptohandel 2022  

Ludvig
27.09.2022
643 Visninger
handelsstrategi krypto

Kryptovalutahandel har vært på markedet i lang tid nå, og selv om det har banet vei for noen mennesker å tjene eller øke sine fortjeneste, er kryptohandel lettere sagt enn gjort. Prosessen dreier seg ikke om å kjøpe krypto og selge dem. Det er mange ting du trenger å forberede samt  å sikre at du har et langsiktig mål du ønsker å oppnå med kryptovaluta.

Enten du er nybegynner i kryptohandel eller en erfaren trader, bør du vite at det aldri vil være en perfekt kryptohandelsstrategi for alle. De forskjellige handelsstrategier som eksisterer, har bare  ett formål: å gi tradere et grunnlag for å minimere tap grunnet markedets svært flyktige natur – som er et ekstremt risikabelt sted å bruke store mengder midler.  

Hva er en handelsstrategi?    

En handelsstrategi er en guide som hjelper tradere med å komme opp med en perfekt strategi for retninger, bevegelser og beslutninger for all kryptohandel aktivitet. Utenom å engasjere seg på plattformer som Immediate Edge for å søke etter betrodde meglere og utnytte de beste tradingverktøyene, fokuserer noen tradere på en tradingstrategi som et omfang og begrensning som vil indikere alle ressurser og informasjon samlet og analysert under et visst sett av verktøy for en bestemt digital valuta.     

Du lurer kanskje på hvorfor vi må bruke handelsstrategier? Hovedformålet med strategiene er å la nybegynnere og erfarne tradere unngå impulsive avgjørelser eller dårlige trekk som ville føre til et stort tap og sette en stopper for karrieren. Handelsstrategier er generelle, så hvordan du bruker dem og hvordan du skal innlemme dem i din tradingstil er helt opp til deg.     

Du trenger imidlertid ikke umiddelbart å velge en strategi og eksperimentere på markedet; Det finnes en måte å bekrefte om den valgte planen din er en fordel for dine langsiktige mål – gjennom videresendingstesting og etterkontroll. Papirhandel tillater brukere å kjøpe og selge digitale valutaer i det virkelige miljøet uten å bruke ekte penger; Dette tillater tradere å få et glimt av det virkelige markedet uten bekymringer.         

Kryptohandelsstrategier 

Handel i kryptovaluta er ansett som tidkrevende, noe som krever at tradere til stadig må administrere sine porteføljer, samt overvåke trender og endringer i de digitale valutaene.     

1. Kjøp og hold  

Kjøp og hold er en passiv type handel som tillater brukere å investere ved å involvere seg i kryptoverdenen uten å måtte dedikere mye av sin tid til å administrere porteføljene sine. Denne strategien er den mest åpenbare men grunnleggende strategien som lar investorer handle uten å måtte bekymre seg med timing eller verktøy for å vite den beste inngang og utgangspunkt basert på sin finansielle posisjon.      

Hvis du er den typen trader som ser på kryptovaluta som en investering som lar brukerne diversifisere sine porteføljer, er kjøp og hold strategien ideell. Denne teknikken refererer til å kjøpe krypto lavt i markedet, og holde på dem til de står høyt nok til å bli solgt, som vanligvis skjer i passiv handel.           

2. Dagshandel   

Dagshandel er den mest brukte, aktive handelsstrategien, og blir ofte feilaktig tatt for å være en strategi som bare er aktuell for aktive tradere. Til tross for navnet, er daghandel ikke handel bare i løpet av en arbeidsdag, men en type handel hvor brukere kan gå inn og ut i løpet av 24 timer eller mindre.           

For å forstå dagshandel strategien, tenk på hvordan krypto tradere kjøper mynter til en lav pris (oppføring) og selger dem til en høyere pris (utgang). Nøkkelen til dagshandel er å få mest mulig ut av kryptomarkedets volatilitet for å analysere bevegelsen av digitale valutatrender til å tjene eller gjøre fortjeneste for hver transaksjon.    

Selv om denne strategien er den vanligste, aktive handelsstrategien, krever dagshandel mye dyktighet og innebærer mye risiko. På grunn av dette er det viktig å overvåke prisutvikling og skape handelsideer fra trendene gjennom automatiserte plattformer, for å unngå den krevende og stressende delen.     

3. Trendhandel  

Den vanligste, aktive handelsstrategien er ikke nybegynner-vennlig, fordi den krever mye erfaring og ferdigheter hos tradere for å håndtere ulike aktiviteter for å gjøre en fortjeneste. Trendhandelsstrategien innebærer at brukerne holder seg i en posisjon i en viss periode avhengig av de retningsbestemte trendene innen kryptovaluta.

Hvis du for eksempel kjøper lavt og blir værende en viss tid til prisen på den valgte mynten er høy nok til å selges, betyr det at du har gått inn i trenden og har forberedt deg på å holde posisjonen din i lang tid. Men det betyr ikke at brukerne alltid kommer til å holde sin posisjon i lang tid. Med Trendhandel kan brukerne analysere trendlinjene og holde rede på tekniske indikatorer for å identifisere nedgangstidene og gi brukerne et utgangspunkt.        

Avsluttende tanker  

Å finne den beste handelsstrategien kan ta litt tid, men det er et viktig skritt som vil påvirke prosessen med å nå dine mål. Vit at handelsplaner varierer for hver trader, og hva fungerer for en garanterer ikke samme resultat som for en annen trader. Listen ovenfor inneholder bare noen av de nåværende beste kryptotrading strategier som har vist seg effektive i de siste årene.           

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!