Dette er Kryptosparing

Ludvig
19.03.2022
341 Visninger
Dette er Kryptosparing

Kryptosparing er langt ifra et nytt begrep. Begrepet har eksistert i mange år, og det er noe mange har hatt et ambivalent forhold til.

Før man i det hele tatt kan ta stilling til kryptosparing, så er man nødt til å ha kontroll på hvordan man kjøp av og investering i kryptovaluta foregår. For mange er dette vanskelig nok. Men nå har Firi, tidligere MiraiEx, lansert Kryptosparing!

Hva er Kryptosparing?

Kryptosparing er et produkt som ble lansert av Firi i slutten av 2021. Hensikten med dette produktet er å gjøre kjøp av og investering i kryptovaluta både enklere og tryggere.

Bruk av Kryptosparing forutsetter at du har Firi-appen lastet ned på telefonen og at du har en sparekonto hos dem.

Slik fungerer Kryptosparing

Firis Kryptosparing fungerer på forskjellige måter. Det kommer an på hvilken fremgangsmåte du velger å gå for. Du kan velge mellom følgende alternativer:

  • Du kan sette opp trekk som går automatisk fra nettbanken din og over til sparekontoen din hos Firi.
  • Hvis du derimot ikke er komfortabel med automatiske trekk, så er det fullt mulig å gjøre enkeltoverføringer fra nettbank til Firi når du føler for det.
  • Hvis du har både hovedkontoen og sparekontoen din i Firi, så kan du gjøre en ontern overføring mellom disse to.

Beløpet som trekkes fra kontoen din vil alltid være i norske kroner. De brukes til å kjøpe ditt valg av kryptovaluta. Du trenger ikke å bekymre deg for om det blir gjort en god deal – Firi vil alltid benytte seg av den beste prisen som finnes på markedet på det aktuelle tidspunktet!

Norsk kryptovaluta

Du bestemmer (nesten) alt!

Her er det du som bestemmer alt. Eller i hvert fall nesten alt! Du er nødt til å ta stilling til disse problemstillingene i forbindelse med Kryptosparing:

  • Hvor mye du vil spare (altså hvor mye som skal trekkes ved hvert trekk).
  • Hvor ofte du ønsker at det skal trekkes (om det skal trekkes litt hver dag, en gang i uken eller en gang i måneden, osv).
  • Hvilken kryptovaluta eller kryptovalutaer du ønsker å spare i.

Punktene i listen ovenfor tar imidlertid utgangspunkt i at du bestemmer deg for å benytte deg av alternativet som går ut på at beløpet går automatisk ut av kontoen din til det tidspunktet du har bestemt.

Som nevnt er det du som bestemmer nesten alt i denne prosessen. Det eneste du ikke har muligheten til å gjøre noe med, er avgiften du må betale på de automatiske trekkene. Men du kan spare litt på det ved å ha spareavtale hos Firi, for da vil avgiften være på kun 0,4 %!

En god grunn til å bruke Kryptosparing

Gi meg én god grunn til hvorfor jeg skal bruke Kryptosparing, tenker du kanskje. Og det kan vi selvfølgelig gi deg.

Det er faktisk veldig enkelt. Kryptosparing vil nemlig gi deg bedre avkastning enn det å ta utgangspunkt i kryptokurs, kjøpe den beste kryptovalutaen og selge igjen noen gang vil gjøre. Ha litt is i magen og velg langvarig sparing i stedet!

Spare penger med kryptovaluta

Kryptosparing – en digital versjon av sparegrisen.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!