eToro – innskudd og uttak

Ludvig
10.05.2022
318 Visninger
Etoro

Har du akkurat blitt kunde hos eToro og skal til å gjennomføre ditt aller første innskudd, men er litt usikker på hvordan det skal gjøres? Det er du sannsynligvis ikke alene om!

Det å gjøre innskudd (eller uttak) fra eToro-kontoen din, er vanskelig når du først har kommet inn i det. Men først er du selvsagt nødt til å lære deg hvordan du går frem.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du som fersk kunde hos eToro kan lære deg å gjøre innskudd (eller uttak) på et lite blunk!

Innskudd og uttak – svært enkle prosesser

Før vi går inn på hver enkelt av disse prosessene, så vil vi først si noe som gjelder både innskudds- og uttaksprosessen.

Når alt kommer til alt, så er både innskudds- og uttaksprosessen veldig ukompliserte. Det er heller ikke prosesser som tar veldig lang tid, så du trenger ikke å sette av tid i kalenderen for at du skal ha muligheten til å gjøre det.

[etoro]

Slik setter du inn penger på eToro-kontoen din

Å sette inn penger på eToro-kontoen din, er som sagt veldig enkelt. Årsaken er at når du har blitt eToro-kunde, så er mye av forarbeidet allerede gjort. Med forarbeid mener vi at du har opprettet en eToro-konto og antageligvis har reflektert over hvilken betalingsmetode du foretrekker.

Nedenfor vil du se en kronologisk liste over hvordan du skal gå frem for å sette inn penger på eToro-kontoen din.

  1. Logg inn på kontoen din ved å skrive inn brukernavnet og passordet du valgte da du registrerte deg som eToro-kunde.
  2. Deretter finner og velger du alternativet «Sett inn penger».
  3. Når du har kommet dit, så velger du ønsket valuta og skriver inn hvor mye du ønsker å sette inn på kontoen din.
  4. For å fullføre prosessen kan du bli bedt om å velge hvilken innskuddsmetode du foretrekker. Da er det denne metoden som vil benyttes som «standard» for din eToro-konto.

Det eneste du er nødt til å ha i bakhodet, er at det kan forekomme et minstekrav i forbindelse med det å gjøre innskudd. Hvor høyt dette kravet er, vil variere med utgangspunkt i hvilket land du befinner deg i. Noen land krever bare at du setter inn 50 USD, mens andre kan kreve opptil 10 000 USD.

Det er også viktig å være oppmerksom på at innskuddsprosessen kan variere litt med utgangspunkt i hvilken innskuddsmetode du velger. Innskudd med bankoveføring og innskudd med Giropay vil naturligvis være forskjellig. Det er heller ikke sikkert at alle betalingsmetoder er tilgjengelig i ditt land.

Slik gjør du uttak fra eToro-kontoen din

En stund etter at du har satt inn penger på kontoen din, investert og kanskje tjent litt penger, er det ikke uvanlig at noen ønsker å gjøre et uttak av eToro-kontoen sin. Og dette er naturligvis noe du kan gjøre akkurat når du ønsker.

Å gjøre et uttak av kontoen sin kan være litt nervepirrende, for hva om plutselig noe går galt? Det er imidlertid veldig sjelden at det er tilfellet, så det er ikke noe du trenger å bekymre deg for i det hele tatt. Her er en kronologisk liste over hvordan du går frem for å gjøre et uttak av eToro-kontoen din:

  1. Logg inn på kontoen din.
  2. Velg alternativet «Gjør uttak».
  3. Følg instruksjonene som dukker opp på skjermen.

Uttak er imidlertid noe man bør begynne å tenke på når man gjør innskudd. For du skal altså ikke velge en separat uttaksmetode. eToro overfører nemlig uttaket til den samme kontoen hvor innskuddene kom fra.

Med det sagt, så vil eToro be deg om å oppgi en alternativ uttaksmetode. Det er på grunn av at det ikke alle er mulig å benytte seg av den samme metoden, og da er de nødt til å ha en plan B slik at du får pengene dine uansett.

Er innskudd og uttak trygt med eToro?

Enten man skal gjøre et innskudd eller uttak, så er det veldig mange som er veldig opptatt av sikkerhet. Er det trygt å gjøre et innskudd eller et uttak med eToro?

Det er et spørsmål som veldig mange har stilt, og det kan man også se ettersom eToro har inkludert det i sin FAQ, som kan oversettes til «ofte stilte spørsmål». Svaret er dog det samme enten du skal gjøre et innskudd eller et uttak: Ja, det er trygt å gjøre dette hos eToro.

Hvis det mot formodning er noe som går galt i en av disse prosessene, så tilbyr eToro god kundestøtte, og de vil hjelpe deg med å finne ut av hva som gikk galt.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!