Hva kan man bruke overskuddet fra krypto på?

Ludvig
13.09.2021
48 Visninger
kryptovaluta bitcoin

Om det du har et skikkelig løft i porteføljen din eller du trenger et avbrekk fra trading (eller handel med kryptovaluta) så kan det være greit med litt inspirasjon. For man kan bli utbrent hvis man bare driver med det samme og man burde eventuelt få mer ut av gevinsten. I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til hva du kan drive med.

Tid = penger, så bruk det fornuftig – 4 gode tips

Målet med pengene er som regel friheten til å gjøre hva man vil og har tryggheten i å ikke måtte bekymre seg for om man har råd til det man trenger. Når det er på plass, så er det tid som blir prioritering. Vi er selvfølgelig alle forskjellige, men det er greit med litt inspirasjon så du vil her få 4 gode tips til hva du kan bruke din tid og dine penger på.

1.   Prøv andre odds

Kryptohandel er langt ifra sikkert og blir av mange sett på som gambling. Men man har som regel noen odds å gå på i forhold til forutsette faktorer. Betting kan være et alternativ for deg dersom du ønsker litt variasjon fra det du er vant til. Du kan spille på en myriade av sporter så det er garantert noe du vil finne interesse for. Det er også mulig å hente penger herfra dersom du treffer på tippingen.

2.   Investere i eiendom

Eier du boliger og land så har du mye større grad av sikkerhet for fremtiden. Det er fortsatt ingen sikker sak, men normalt er det kanskje den tryggeste avkastningen du kan få. For samtidig som du kan betale ned eventuelle lån med leieinntekter vil eiendom normalt stige i verdi, så du vil øke din formue på den måten også. I tillegg bør du sette inn det årlige maksimale beløpet på BSU (boligsparing ungdom) fram til du er 34 år. Her får du både skattelette og gunstige renter. Du kan også kjøpe bolig med kryptovaluta.

3.   Reis og utforsk verden – Du kan tjene på det

Nå ser det heldigvis ut til at det åpner seg for å kunne reise mer og mer. Man trenger heller ikke reise så veldig langt. Hvis du kjøper en campingvogn eller annet kjøretøy du kan bo i, så kan du reise rundt og utforske verden. Uansett når du er ute å reiser, spesielt til land med mer utfordrende økonomi så kan du finne gode investeringsmuligheter.

4.   Kjøp et småbruk

Dette er kanskje ikke for alle, men et småbruk kan bety mye. Du kan lære deg å kunne forsørge deg selv, du kan få noe eget å pusle med og masse mestring. Du kan selv velge hvor mye du ønsker å legge i det. Samtidig kan du finne folk som kan drive og passe på gården gratis gjennom sider som WWOOF dersom du vil ut og reise. Får nå har det blitt populært å jobbe frivillig for å få både opplevelse og erfaring fra gårder. Det er også en del som driver med agroturisme hvor man betaler for å bo på gårder rundt om i verden.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!