Twittermeldingen som vekket oppsikt

Ludvig
31.03.2022
350 Visninger
Twittermeldingen som vekket oppsikt

Det er ingen tvil om at det finnes mye rart på Twitter. I Norge kan man se at denne plattformen er både en arena hvor de kan samles om en felles interesse, holde seg oppdatert på hva som skjer rundt omkring i verden og twitre ut en og annen morsomhet.

Undersøkelser viser at ca. 1,1 millioner nordmenn har konto, men dette utgjør bare en liten dråpe i det totale antallet brukerprofiler. På verdensbasis er det nemlig hele 1,3 milliarder Twitter-kontoer. Og noen ganger er det en og annen melding som vekker litt mer oppsikt enn andre.

Vi henviser naturligvis om en twittermelding vedrørende kryptovaluta – som fikk en verdenskjent gründer til å reagere. Nedenfor skal vi ta en titt på denne twittermeldingen og korrespondansen som fulgte.

Dette er twittermeldingen som vekket oppsikt

For litt over en måned siden var en twitterbruker som følte for å dele noen tanker vedkommende hadde i forbindelse med konseptet kryptovaluta. Meldingen var opprinnelig skrevet på engelsk, men i denne artikkelen har vi tatt utgangspunkt i den norske versjonen.

Twitterbrukeren hevdet følgende: «Det er bare selskaper som skaper verdier. Krypto handler utelukkende om bytting av valuta, og det å håpe at noen betaler mer for valutaen senere. Det er bare verdi fordi folk tror det er verdi, ikke fordi utførelsen er bedre».

Meldingen har skapt reaksjoner

Det er ganske tydelig at dette er en melding har skapt mange reaksjoner. Mange har svart vedkommende, og det er tydelig at mange er uenige i twitterbrukerens budskap.

Dette er kun ett av svarene som har kommet inn: «Det er bare verdi fordi folk tror det er verdi – Kjære deg, folk tror det er verdi i et selskap. Selskapets verdi er den oppfattende verdien av folket. Folk gir det verdi. På samme måte har gull, dollaren, alt verdi fordi folk gir det verdi».

En annen twitterbruker har respondert på meldingen med et bilde av en mann kledd i tvangstrøye. Til bildet er det en kommentar «Hvor er den hvite frakken din?».

Det er med andre ord åpenbart at dette er en twittermelding som har skapt reaksjoner, og det er ikke alle som er enige i avsenderens budskap.

Mark Cuban tok til motmæle

Twittermeldingen var ment som et svar på Mark Cubans twittermelding om «Jeg ville betalt Twitter for en hashtag- og kontofilter. Det finnes så mye søppel om krypto der ute». Som nevnt innledningsvis er Mark Cuban en verdenskjent gründer og kjent som kryptoinvestor.

Twittermeldingen fikk Mark Cuban til å ta til motmæle. I sitt motsvar kommer det tydelig frem hva Mark Cuban mener om den saken: «Token-trading er den minst viktige delen av krypto».

Men det stopper ikke her. Mark Cuban passer på å understreke hva han mener er den mest viktige delen av krypto: «Å kunne skape selskaper på desentraliserte plattformer og utnytte smartkontrakter, skape mer effektive prosesser og forstyrre industrier».

Ifølge Mark Cuban er det særlig en ting som er viktig å se etter, dersom du er ny i gamet og kun driver med kryptosparing i relativt liten grad: «Se etter bruksområder. Det er der verdiene skapes».

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!