Er bitcoin-transaksjonene dine trygge?

Fredrick Awino
05.05.2022
358 Visninger

The safety of your transactions when using bitcoin is something not to be taken lightly. I guess nobody will find it interesting to suffer the cruelty of identity theft or intrusion of your bitcoin wallet by a cybercriminal. For sure, there are increasingly more places where you can spend your bitcoins.

Som du vet eller kanskje har hørt, er noe unikt med bitcoin akkurat som resten av kryptografer at du ikke har noen sjanse til å gå til en kundeservice og spørre om hva som skjedde. Selvfølgelig er det kundestøtte på din valgte kryptobørs for å hjelpe med spørsmål, men det er fortsatt ikke overbevisende å tro at denne nye teknologien vil sikre pengene dine pluss eventuelle transaksjoner.

Uten tvil er bitcoin og andre altcoins en spirende ny valuta. Bitcoin har vært den første kryptovalutaen som har kommet inn på markedet, og tar en ledende rolle i å slå veien for andre slike digitale valutaer. Som en første krypto har bitcoin måttet bekjempe mye usikkerhet, sannheter, halvsannheter og ren propaganda. En viktig bekymring som folk flest bruker for å stikke hull på bitcoin er sikkerheten som en alternativ måte å betale for varer på nettet.

Er du bekymret for muligheten for at bitcoin-lommeboken din blir hacket, en betaling i bitcoin tolket og omdirigert eller muligheten for å bli utsatt for et identitetstyveri? Du har veldig rett i å være bekymret for sikkerheten til bitcoin-transaksjoner fordi den bare er elleve år gammel. Akkurat som alle andre lærer du sannsynligvis bitcoin mens du er på farten.,

Hvor kan jeg kjøpe med bitcoin?

Bitcoin fortsetter å dykke dypt ned i ukjent farvann og utvide bruken globalt. For å si østen, har bitcoin sendt finans, økonomiske eksperter og regjeringer til å klø seg i hodet på hva det ville bety. Folk tenker på måter å overvåke bitcoin-transaksjonene i landet og nøyaktig hvordan de skal skattlegges. Dette er bare et tips av isfjellet om hvordan bitcoin rister opp status quo.

Bitcoin omdefinerer i dag kjøp og salg på nettområdet. Mens mange mennesker i dag anser bitcoin mer som et investeringsalternativ, øker bruken av den for å betale for nettkjøp, og El Salvador gjør den til en av de anerkjente valutaene. Kommer fra en periode med frykt og bekymring for hva kryptovaluta generelt og spesifikt bitcoin betydde for handel, har store forhandlere nå omfavnet det.

Nedenfor er bare noen av de få virksomhetene som aksepterer bitcoin for sine transaksjoner . De er bokstavelig talt klare og villige til å vokse med valutaen selv når noen kvoter basker den.

 • Microsoft
 • Overlager
 • Home Depot
 • Namecheap
 • Starbucks
 • Tesla
 • Elektronikk
 • Wikipedia
 • Newegg
 • Shopify
 • AT&T
 • Rykke
 • Dish Network
 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • ProtonMail
 • Vultr
 • WordPress
 • Reddit
 • Namecheap

Det er sant at bitcoin vinner mer terreng og aksept som en valuta for bruk ved kjøp av varer. Men veksten av bitcoin-bruk har i stor grad vært på nettplattformer, noe som faktisk er en pekepinn på det faktum at etter hvert som folk blir mer digitale i kjøp, vil bitcoin fortsette å tilby flere muligheter og bekvemmelighet.

The businesses where one can use bitcoin range so widely including hotels, software solution providers, video games, travel agencies, and many more. You can always ask or check whether whichever the business you want to transact with accepts bitcoin payments. there is a possibility that either they accept it or are in the process of making it possible to pay with bitcoin.

Sikkerhet for dine bitcoin-transaksjoner

I dag aksepterer flere og flere mennesker raskt at bitcoin akkurat som internett er en forstyrrelse som fullstendig kan forandre hvordan folk kjøper og selger. Imidlertid er det en rekke spørsmål som henger igjen i hodet om hvor trygt det er. Kan det være noen som digitalt kan gå inn i bitcoin-lommeboken din og sette i gang transaksjoner uten at du vet det? Er det mulig at noen avskjærer og omdirigerer bitcoin-betalingene dine?

Uansett hvilken vei eller form spørsmålet om hvor sikre bitcoin-transaksjoner er , er nøkkelen at folk er paranoide, engstelige og bare ikke ønsker å ta sjanser. Det er informasjon fra bitcoin-gruvearbeidere, kryptobørser og finansteknologieksperter som forklarer hvor svindelsikker blokkjeden er. Men slike forklaringer er kanskje ikke overbevisende nok. For trøst for alle som har tenkt å dykke dypt inn i bitcoin-arenaen, gi beskjed bedre.

Når du lager bitcoin-lommeboken, er det en nødvendighet at du sikrer den. Det samme gjelder hver gang du som kunde begynner å betjene din bitcoin-konto. Så mye som transaksjonene du utfører vil vises på blokkjeden og kan spores tilbake til kontoen din, er det rimelig lav risiko for deg som person.

La oss innse det, hvis en svindler hadde siktet mot en bitcoin-blokkjede for å avskjære en transaksjon, må han eller hun ødelegge algoritmene til den multiple noden (datamaskiner som brukes til å utvinne bitcoin) for å få tilgang til deg. Enkelt sagt, når transaksjonen din kjøres på en blokkjede, blir du automatisk medlem av det fellesskapet. Så, som person, er dine individuelle betalinger sikre.

Selv om det kan være enkelt å garantere sikkerheten til en individuell transaksjon, er det en kollektiv risiko dersom en nettkriminell bryter gjennom blokkjeden. Selv om en slik hendelse er en sjeldenhet, med tanke på det store teknologinivået som brukes til å lage bitcoin, har konspirasjoner ingen grenser – hvem vet når dette kan ramme bitcoin. Inntrengende nettkriminelle kan brenne midnattsoljen et sted rettet mot bitcoin.

Husk, for at du skal komme inn i kryptovaluta-verdenen, er det et krav at du åpner en digital lommebok. Denne åpningen av en bitcoin-lommebok krever mye informasjon om deg, inkludert kortdetaljer, navn, identitet, telefonnummer etc. Slik informasjon kan være infiltrert. Denne utfordringen er imidlertid ikke unik bare for kryptovaluta. Det skjer til og med banker, men det er selvfølgelig ulike rettsmidler på standby for å beskytte deg som kunde.

Slik sikrer du dine bitcoins og bitcoin-baserte transaksjoner

Blokkjede- og bitcoin-utviklerne har en primær plikt til å sørge for at du som bruker valutaen er trygg, det er det ingen tvil om. Som ethvert finanssystem forventes det at utviklerne har alt innenfor deres kontroll og sørger for at ingen transaksjoner går galt eller at en kunde taper investering på noen måte.

Noe vanskelig med bitcoins og bitcoin-baserte transaksjoner er at i det usannsynlige tilfellet at du mister de dyrebare myntene, så er det det. Det er ingen klart definert vei som nå på måter å følge opp for kompensasjon over tap av bitcoin. Sannsynligvis er dette et område som trenger klar tenkning og fiksing.

Som et ekstra lag med sikkerhet og sikkerhet for dine bitcoins, er det noe du kan gjøre, la oss se dem nå;

Sikre bitcoin-transaksjonene dine med VPN-er (Virtual Private Networks)

Virtual Private Networks (VPN) hjelper deg med å sikre nettkommunikasjon. VPN omdirigerer trafikken din og krypterer dataene som går mellom enheten din og det elektroniske endepunktet. Dette er en fin måte å sikre bitcoins på.

Offline private nøkler for trygge bitcoin-transaksjoner

Nøklene som du vanligvis bruker for å få tilgang til lommeboken din, lagres på nettet, noe som gjør den innenfor rekkevidde av høyteknologisk hacking. Løsningen på dette er å beholde en frakoblet privat nøkkel. Dette kan virke motstridende at du prøver å omfavne digitale penger, men fortsatt må gå tilbake til en manuell form for lagring av viktige detaljer. Ja, det er nødvendig å gå manuelt om bare for å sikre bitcoins.

Bruk kalde kryptolommebøker

Kryptolommebok er din private lagring av bitcoin herfra igangsettes transaksjoner. Din valgte kryptobørs vil vanligvis være vert for lommeboken din for deg. Det finnes to typer kryptolommebøker i dag – kalde og varme lommebøker.

Hot crypto valuta lommebøker er online basert. Dette betyr at de er live til enhver tid selv når du ikke handler. Fordi de hotte kontoene alltid er der ute, er sjansen stor for at en cyberangriper kan sikte mot den. Så vurder å ha en kald lommebok også.

En kald kryptolommebok er offline. Dette betyr at ingen enkelt vil få tilgang til den med mindre du har uttrykkelig tillatelse fra deg som eier. Disse kontoene er stort sett sikrere enn de varme lommebøkene. Det ville vært en flott ting å ha denne typen lommebok.

Smarte kryptoeiere som deg kan vurdere å ha både varm lommebok og kald lommebok. Med to lommebøker sprer du risikoen og er mer klar til å absorbere et støt dersom det uventede skulle skje.

Forfatter Fredrick Awino