eToro – en av de mest populære handelsplattformene

Ludvig
20.05.2022
261 Visninger
eToro – en av de mest populære handelsplattformene

For å kunne handle kryptovaluta, er man nødt til å finne en kryptobørs hvor man gjøre det. Men det betyr dog ikke at det er enkelt. Det finnes nemlig mange kryptobørser på markedet, så du er nødt til å finne den som passer best for deg.

Blant nordmenn ser vi en klar tendens til at mange bestemmer seg for å benytte seg tjenestene til eToro. eToro er en kryptobørs, som har blitt til en av de mest populære handelsplattformene i kryptobransjen.  I denne artikkelen skal vi bli litt bedre kjent med eToro.

Hva er eToro?

Som nevnt innledningsvis, så er eToro en kryptobørs. Det er en plattform som gjør det mulig for privatpersoner (og bedrifter) å drive med kjøp og salg av kryptovaluta.

eToro er et verdensomspennende selskap, noe som betyr at selskapet har kontorer rundt omkring i hele verden, for eksempel i land som USA, Australia og Storbritannia. Dette er en kryptobørs som kan brukes av mennesker verden over!

Ikke nok med det, men eToro gjør også det veldig enkelt å drive med kjøp og salg av kryptovaluta. Plattformen inneholder mye god informasjon om hvordan du skal gå frem, noe som gjør denne plattformen helt perfekt for de som er nye i gamet.

Med det sagt, så er ikke den gode informasjonen til skade for de som har lang erfaring med krypto fra før. Om noe så er det ikke noe annet enn en stor fordel, for litt repetisjon har aldri skadet noen. Det er rett og slett kun positive ting å si om det!

[etoro]

Dette tilbyr eToro

Det er ikke uvanlig at eToro omtales som en «kryptobørs», men det er viktig å understreke at eToro er så mye mer enn det. Som nevnt innledningsvis, så er eToro en handelsplattform.

Det betyr rett og slett at eToro kan benyttes til mye mer enn bare kjøp og salg av kryptovaluta. I tillegg til dette kan du også bruke handelsplattformen til aksjer, ETF-er, indekser, råvarer (gull er en råvare eksempelvis) og valutaer.

Det er altså ingen fare for at du skal begynne å kjede deg når du benytter eToro. De legger alt til rette for at du kan drive med mye spennende – enten hver for seg eller samtidig! Her er det du som bestemmer hva som skal skje.

Hos eToro kan du drive med både manuell investering og sosial investering!

Er eToro trygt?

eToro og kryptovaluta føyer seg inn i rekken av ting som det ofte blir stilt spørsmålstegn ved. Er kryptovaluta trygt? Er eToro trygt? Det er ikke et uvanlig spørsmål.

Hvis du er litt skeptisk til eToro fordi du har hørt noe som ikke var bra, så kan vi forsikre deg om at eToro er helt trygt. Og hvordan vet vi det?

  • eToro samarbeider med ledende banker hvor kundenes midler blir plassert.
  • Kundenes personopplysninger blir kryptert ved hjelp av en SSL-kryptering.
  • eToro drives dessuten i henhold til både FCA, CySEC og ASIC

Derfor kan vi trygt slå fast følgende: eToro er en handelsplattform det er helt trygt å bruke – både til kryptovaluta og andre ting som for eksempel aksjer!

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!