Øv deg på trading med eToro

Ludvig
22.05.2022
398 Visninger
Øv deg på trading med eToro

Er du ny innen trading av kryptovaluta? Da skulle du kanskje ønske at det var mulig å prøve seg med lekepenger først. Vel, akkurat det er faktisk fullt mulig!

Hos eToro er det mulig å øve på trading med 100 000 virtuelle amerikanske dollar, før du eventuelt prøver med ekte penger. Vi skal her se nærmere på hvordan dette fungerer, og hvordan du kommer i gang.

Fordeler ved å øve på trading av krypto

Den største fordelen du får av å øve på trading av kryptovaluta før du trader med ekte penger, er at du kan få en idé om hvordan det fungerer. Du kan teste ut forskjellige markeder, og se hvilke konsekvenser ulike valg vil medføre.

Du kan bygge selvtilliten som trengs for å drive med trading av ekte penger. Du kan bli kjent med markedene og finpusse på ferdighetene dine. Dette gjør du i ditt eget tempo, og det er ikke noe tidspress.

Siden du bruker lekepenger vil alt være helt risikofritt. Om du skulle tape penger på investeringer er det heldigvis ikke snakk om dine egne penger. Til gjengjeld vil heller ikke eventuelle kryptogevinster være ekte, noe som kanskje er mindre morsomt.

Om du får mersmak, kan du eventuelt velge å sette inn penger og investere på ekte. Dette er imidlertid helt valgfritt!

Hvordan øve på trading med eToro?

For å kunne øve på trading av kryptovaluta hos eToro, trenger du bare å registrere en brukerkonto. Du vil da få kreditert 100 000 amerikanske dollar, og med disse kan du bygge en virtuell portefølje etter egne preferanser.

Slik kommer du i gang, steg for steg:

  1. Registrer en brukerkonto gratis hos eToro (eller logg inn på eksisterende konto)
  2. Aktiver demokonto ved å klikke på «Virtuell Portefølje» under brukerprofilen din
  3. Sett i gang med trading på ekte markeder, uten risiko for pengetap

[etoro]

Hvilke muligheter får du med virtuelle penger?

Du kan ikke bare trade kryptovaluta med lekepengene. Du kan også øve deg på trading av råvarer, indekser, aksjer, EFT-er og andre verdier.

På toppen av dette får du mulighet til å diskutere strategier og motta råd fra andre investorer som selv kan vise til gode trading-resultater. Det er fullt mulig å kopiere andres strategier, dersom du er usikker på fremgangsmåte.

Du har også tilgang på avanserte og praktiske analyseverktøy. Med disse kan du blant annet følge med på trender for de ulike markedene.

Det er dessuten mulig å eksperimentere med trading på ulike risikonivåer med de virtuelle pengene dine. Du kan øve deg på «stop loss», «giring», «take profit» og lignende.

Mulig å veksle mellom ekte og virtuell konto

Dersom du kun ønsker å bruke den virtuelle kontoen innimellom, og vil bruke ekte penger innimellom, kan du fint veksle mellom de to mulighetene.

Dette gjør du enkelt ved å klikke på «Reell Portefølje» eller «Virtuell Portefølje» under brukernavnet ditt. Velger du Reell Portefølje trader du altså med ekte penger.

Test ut eToro din demokonto i dag, og finn ut om trading er noe for deg!

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!