Så hva er satsing på kryptovaluta?

Fredrick Awino
11.05.2022
401 Visninger

Satsing er på ingen måte et merkelig ord, i hvert fall ikke for alle som har vært gjennom de spennende, men noen ganger skuffende gatene med tipping og gambling. Et bettingfirma vil for eksempel gi odds og tillate deg å plassere penger slik at hvis gjetning eller rettere sagt gambling er positiv, får du en utbetaling. I gambling betyr innsats å sette en verdi i påvente av å få en belønning. Konseptet som brukes i kryptovaluta er ikke mye annerledes. her nå plasserer du dine kryptoaktiva som skal handles på blokkjeden og høster deretter interesser.

Hvis du allerede har lest en av artiklene våre som var dedikert til å vise grunner til hvorfor folk engasjerer seg i kryptovalutabytte , er konseptet staking allerede introdusert der. Det var imidlertid bare en kort titt på det, men nå pakker vi ut hele magien slik at du bedre kan forstå .

Et øyeblikksbilde av satsing på kryptovaluta

For bedre å forstå den tilsynelatende enkle, men kompliserte ideen om satsing på kryptovaluta , er det best å først ta en ny titt på hvordan kryptoene fungerer. Byggesteinen til enhver kryptovaluta er blokkjeden som hver transaksjonsverifisering skjer på. Alle som har en kryptobeholdning har rett og slett en andel av den valutaens blokkjede.

I hverdagen til en innehaver av kryptovaluta genereres avkastning på investeringen gjennom aktiv handel i hvilken valuta det er. For eksempel vil en bitcoin-innehaver tid når markedets etterspørsel etter den er høy og tilbudet lavt. Det er på dette tidspunktet når markedet er bundet av bitcoins at den smarte selgeren vil selge. Motsatt vil den intelligente pro max kryptohandleren igjen tid når etterspørselen er lav og tilbudet høyt for å kjøpe valutaen igjen.

Den hverdagslige kryptoinvestoren må håndtere kreftene til tilbud og etterspørsel på en smart måte, fortsette å overvåke markedsytelseskurvene, stille inn og justere stop loss-funksjoner på handelsplattformen og slikt. Hele dette kan bety en helvetes aktivitet.

Kanskje du bestemmer deg for å være en krypto-investor som ikke nødvendigvis ønsker å være hyperaktiv i handel, men bare interessert i å tjene litt på det. Hva gjør du? Du satser kryptovalutabeholdningen din.

Enkel, grei og søt, kryptoinnsats er der du som kryptoinnehaver ganske enkelt setter inn myntene dine for en fast periode og tjener renter. Er det ikke bare så enkelt? Jeg antar at det er det.

Hvis det var i det vanlige valutasystemet der banker er involvert, er staking som å holde penger på en renteinntjenende fast innskuddskonto. Du trenger ikke bry deg om hva banken gjør med den, så lenge renten din skal betales i løpet av den angitte perioden.

Hvordan fungerer kryptostaking?

Jeg vedder på at du allerede begynner å bli interessert i kryptosatsing fordi det allerede er klart at alt du trenger å gjøre er å sette inn pengene og tjene formuer på det. Du er veldig i orden fordi ingen noen gang ønsker å ta den lange svingete veien til rikdom når det er snarveier for å komme seg rundt.

Ved kryptoinnsats lar en person som allerede har en kryptbeholdning i en bestemt blokkjede at eieren din er åpen for verifisering av nye transaksjoner. Husk, for at enhver ny krypto skal komme til live og være en del av en blokk, må en lang prosess med gruvedrift finne sted.

Prosessen med å utvinne en virgin krypto er ikke enkel fordi energien og teknologien som kreves er intens. Så ved å la dine kryptobeholdninger frigjøres til fortsatt å være på blokkjeden som om de ikke allerede var eid, lar du nye mennesker eie dem. Det eneste som nå holder deg trygg på å ikke tape på slutten av dagen er «bevis på innsats.»

I denne ordningen avtaler du som kryptoholder med en kryptobørs kun å reservere en innsats og la selve myntene brukes til videre verifisering av nye transaksjoner. Så prosessen med å satse er som å omgå den lange og kjedelige prosessen med å lage en ny kryptovaluta. Faktisk kalles hele prosessen med å bruke eksisterende krypto for å verifisere nye transaksjoner på en blokk mynting eller smiing.

Beklager, jeg glemte at vi bare introduserer delene av det. Ikke la hodet snurre i forvirring. Disse terminologiene er aldri ment å skremme deg som en begynnende investor. Du kjenner litt til dem og er nok til å skille seg ut blant mange og vokse i sitt fag. Gjør deg opp, spenn og si «Ja, ja jeg kan! Hehe…glem det.

Det kan være av interesse å vite mye mer om det finurlige rundt staking og bevis på innsats. Bare sjekk her for mer innsikt som vil gjøre deg mer intelligent enn du noen gang kunne ha forestilt deg.

En smart måte å satse dine kryptobeholdninger på

Du har kommet så langt fordi du blir mer og mer interessert hvis du ikke allerede er motivert til å gjøre din første innsats. Det er best å også vite at det å satse en kryptobeholdning kanskje ikke garanterer deg like mye avkastning som aktiv handel kan. Men ved å holde klart målene dine for å begi deg ut i krypto, la oss lære litt hvordan du kan komme i gang med staking.

Det er minst to måter å satse kryptovalutaen din på. Kanskje her er det greit å understreke at staking er å la pengene dine brukes av kryptmyntere til å godkjenne transaksjoner for en interesse. Ingenting mer kreves på din side etter staking. Dette er det lange og korte av det som ikke bør gå tapt for noen

To måter å utføre satsing på kryptovaluta

Forutsatt at du bare er en nybegynner som ikke ønsker å dykke naivt rett inn i den dype enden allerede, er det en mulighet for å bruke kryptoutveksling eller andre tilgjengelige kryptoplattformer. I denne tilnærmingen utfører du nesten samme aktivitet som å sette inn myntene dine på kryptobørsen og la dem handles gratis. Du forblir med en garanti for avkastning som populært kalles bevis på innsats.

Når du allerede har lært gjennom tauene og føler deg selvsikker nok til å gjøre en kryptovalutasatsing på høyt nivå, er det en annen metode. I denne alternative metoden setter du opp din egen node og kjører verifiseringen av ny transaksjon selv. Her er du nå personen som smier/preger kryptoen uten å la en tredjepart gjøre det.

Så mye du kanskje vil prøve den andre metoden, bare for å utfordre deg selv, lover jeg at det ikke er for nybegynnere. Du må først ta deg nok tid, få den nødvendige kunnskapen og ekspertisen. For å gjøre innsatsen selv, setter ulike kryptovalutaer et minimumsbeløp du bør ha for å kvalifisere for selvinnsats av kryptovalutabeholdning.

Forfatter Fredrick Awino