Shiba Inu Coin guide

Ludvig
30.09.2022
544 Visninger
Shiba Inu Coin

Shiba Inu Coin er kryptovaluta som ble lansert i august 2020. Denne kryptovalutaen som er utviklet med kryptovalutaen Dogecoin som utgangspunkt. Shiba Inu Coin bygger altså videre på idéen om Dogecoin. Dette tokenet er basert på Shiba – den samme hunden som fronter Dogecoin-tokenet. Shiba Inu Coin er Shibas helt egne token!

På grunn av likhetstrekkene med Dogecoin har Shiba Inu Coin fått klengenavnet «The Dogekiller». Shiba Ino Coin er en kryptovaluta som har vekt stor interesse i kryptomiljøene, og den har blitt svært populær på ganske kort tid.

Shiba Inu hund som Shiba Inu Coin tar navnet sitt fra

Shiba Inu Coin er, som kryptovalutaer flest, en digital og desentralisert valuta. Det betyr at valutaen ikke eies eller reguleres av en bank eller en annen sentral myndighet.

I denne artikkelen skal vi bli bedre kjent med kryptovalutaen Shiba Inu Coin. Siden den ble lansert i august 2020, så er den fremdeles relativt ny. Derfor er det en stor sjanse for at det er noen som kan så mye eller ikke har hørt om den enda.

Hva er Shiba Inu Coin?

Shiba Inu Coin er en desentralisert kryptovaluta. Som nevnt innledningsvis betyr det at den ikke reguleres på samme måte som valutaen du har stående i banken.

Hunden Shiba er sentral i utviklingen av Shiba Inu Coin. Dette er et element som mange kjenner igjen fra Dogecoin, som er en litt mer kjent kryptovaluta. Shiba Inu Coin er Shibas egne token!

Kryptovaluta Shiba Inu Coin har vekt stor interesse, både i kryptomiljøene og i verden generelt.

Målet med Shiba Inu Coin er å videreføre arbeidet som Dogecoin begynte på – å lage en morsom mynt som hadde potensial til å appellere til andre markeder enn bare kryptomarkedet.

Hvem står bak Shiba Inu Coin?

Men hvem er det egentlig som står bak Shiba Inu Coin? Her har utviklerne «tatt en bitcoin», for det er det faktisk ingen som vet. Det er heller ingen som vet hvem som har utviklet bitcoin heller.

Som med bitcoin har vi bare et pseudonyme å gå etter, som i forbindelse med Shiba Inu Coin er «Ryoshi». Det er dette utvikleren av Shiba Inu Coin kaller seg, men ingen vet hvem det egentlig er.

Det var utvikleren selv som kom opp med klengenavnet «The Dogekiller». Bakgrunnen for klengenavnet er at hunden Shiba spiller en viktig rolle i forbindelse med både Dogecoin og Shiba Inu Coin. Målet er dessuten at Shiba Inu Coin skal utkonkurrere Dogecoin på sikt.

Lær mer om Shiba Inu Coin:

Shiba Inu Coin kurs

Populære meme tokens har ført til at mange kryptoinvestorer har fått opp øynene for kryptovalutaer som Shiba Inu Coin. Det har ført til at kryptovalutaens kurs har steget veldig mye den siste tiden. Men kryptovalutaens høye volatilitet fører til at kursen varierer i veldig stor grad.

Kursen for Shiba Inu Coin er i skrivende stund 0,0000069 dollar, og kryptovalutaen har en markedsverdi på hele 3,4 milliarder dollar. Men kryptovalutaens høye volatilitet fører til at kursen varierer i veldig stor grad.

Når man blir bedt om å liste opp noen av kjennetegnene til «The Dogekiller» så trekkes ofte den høye volatiliteten frem. Det er flere grunner til at høy volatilitet kan beskrives som et eksempel her:

  • Kryptovaluta har høy volatilitet generelt.
  • Både Dogecoin og Shiba Inu Coin er utviklet med utgangspunkt i en populære meme (hunden Doge), og i perioder hvor det er stor interesse rundt denne memen øker naturligvis også kursen til disse kryptovalutaene. I perioder hvor interessen ikke er så stor, vil også prisen være noe lavere.

Bør man kjøpe Shiba Inu Coin?

Mange lurer nok på om Shiba Inu Coin vil være en god investering, og det kan vi forsikre deg om at det er. Det er flere grunner til det:

  • Shiba Inu Coin ble lansert i august 2020, og har på veldig kort tid vekket oppsikt blant de største kryptomiljøene på markedet. Kryptovalutaen har en markedsverdi på totalt 3,4 milliarder dollar.
  • Shiba Inu Coin er volatil, noe som betyr at prisen stiger mye. Dette gjør det mulig for investorer å oppnå høye gevinster i løpet av relativt kort tid.
  • Shiba Inu Coin er en kryptovaluta, noe som betyr at du ikke er avhengig av en uavhengig tredjepart for å få gjort en transaksjon. Som kryptovalutaer generelt er Shiba Inu Coin desentralisert.
  • Shiba Inu Coin er en «meme-token», altså at kryptovalutaen er basert på en kjent meme (hunden Doge). På grunn av det styres kryptokursen i mye større grad av trender og popularitet enn hos flere andre kryptovalutaer. Her kan det være en fordel å holde seg oppdatert på sosiale trender, for da kan du kanskje forutse hvor vidt det er en god tid å investere eller ikke.
  • Kryptovalutaens verdi har steget med utrolig mange prosent det siste året, noe som sannsynligvis er en annen grunn til at kryptoentusiaster holder et lite øye med denne morsomme kryptovalutaen.

Slik kjøper du Shiba Inu Coin

Synes du at Shiba Inu Coin virker såpass interessant at du har lyst til å investere i den her og nå? Da kan vi fortelle deg hvordan du går frem for å gjøre det!

  1. Velg en handelsplattform – du er først nødt til å finne en handelsplattform med Shiba Inu Coin som en del av utvalget sitt. Det finnes mange forskjellige handelsplattformer der ute, og derfor kan det være en god idé å bruke god tid på å finne en handelsplattform som passer for deg.
  2. Når du har funnet handelsplattformen din, så må du opprette en konto. Kontoen må i tillegg verifiseres, og du må gjøre et innskudd til kontoen din som du kan bruke til å investere i Shiba Inu Coin.
  3. Finn Shiba Inu Coin blant handelsplattformens utvalg, og invester i denne kryptovalutaen. Bestem deg gjerne for mye du ønsker å investere i Shiba Inu Coin, og når du har gjort det så trykker du på «Handle». Deretter må du trykke på «Åpne handel», for å starte handelen.

Shiba Inu Coin kan altså kjøpes gjennom tre veldig enkle steg!

Etter en stund kan det bli aktuelt å selge Shiba Inu Coin igjen. Du kan benytte samme handelsplattform til det, noe som er veldig praktisk.

Forfatter Ludvig

Ludvig har lang erfaring med kjøp og salg av kryptovaluta. De senere årene har han tatt det til et nytt nivå og prøver å leve av kryptovaluta trading. Han følger godt med på markedet og har opparbeidet seg god kompetanse på teknisk analyse mm. Vi er veldig glad for å ha Ludvig med på laget, og er det noe du lurer på angående kryptovaluta er dette mannen du spør!